Mini pause

Jag tar en liten mini pause tills allt är bra igen. Och förhoppningsvis är det snart


Taggar konfirmation

Mamma är äntligen klar med klänningen jag bett henne sy, gillar den mycket! Precis min stil!


Min förklaring

Hej fina läsare, här kommer min förklaring till varför jag varit så dålig på bloggandet denna vecka. Denna veckan har det hänt en hel del..

Bland annat, på lördag ska jag konfirmera mig. Så denna veckan har vi haft en massa genrep och om jag inte varit i kyrkan har jag varit hemma och fixat med efterrätter och mat.

Men det är inte det som varit problemet, utan ut över detta fick jag reda på att min morfar har en hjärntumör.. Jag har varit väldigt ledsen och inte riktigt haft ork till något. Jag vet inte ens hur jag har klarat av min läxor och att fixa med allt annat.. Han kommer förmodligen klara sig och ska opereras inom denna veckan.

Men inte nog med det.. Igår fick jag även veta att min mormors syster, som varit sjuk under en lång tid.. Hon kommer förmodligen inte överleva denna månaden. Kanske inte ens denna veckan..

Det är så sjukt orättvist och jobbigt att allt detta ska hända på samma gång. Och jag som redan har haft en sjukt äckligt jobbig vår. Jag dom trodde att det inte skulle bli värre, men jag hade visst fel. Alt kan bli värre. Jag vet det nu! Så just nu mår jag inte alls bra, jag vet knappt vad jag gör utan vara gör. För utan känslor alls, för jag orkar inte känna efter hur jag mår, för då kommer bara tårarna.

Det hände på träningen i tisdags, det blev bara för mycket, så alla tårarna kom.. Så nu försöker jag låta bli det.

Men efter helgen kommer jag börja blogga normalt igen, om inte det händer något hemsk.. Men det hoppas vi inte på. Så kära läsare&vänner, tack för allt stöd ni har gett mig denna veckan. Det har verkligen behövds.

Pussar&kramar

.


Utgång

Nu drar jag ut och träffar vänner, sen ikväll ska jag nästan sova över hos Sanna.. Haha ja "nästan", jag får inte tälta av mamma för det är för kallt, så jag åker hem över natten oh kommer imorgon igen.. Haha.. Så jag ser fram emot en underbar dag och en mysig kväll med bästisarna. Nu drar jag!


Fuck cancer


I thought you were different, and no I was wrong


Nu säger vi godnatt och myser


Hissar

Måste bara säga hur sjukt goda de nya loka är, dessa med choklad och jordgubbsglass och verkligen super. 
Om du inte har testat dom, gör det! jag lovar att du inte lär bli besviken. 
 

På bussen

Nu sitter jag på bussen påväg till Malmö, ska möta upp zozi där och så ska ju lunch dejta och shoppa, ser fram emot en underbara dag. Sen följer zozi med mig hem till Trelleborg och så stannar hon här i natt. Detta dygnet ska bli sjukt kul, har saknat min lilla babe så sjukt mycket ju.. Men snart ska jag få se henne.


tjejkväll

 
Haft en helt fantastisk kväll med fina vänner och massor utav snack. Utan er hade jag inte orkat med denna hemska dagen asså.. puss på er älsklingar. Detta måste vi göra om snart, för det var otroligt mysigt! 
 
Pussar&kramar

När mitt liv går sönder

När mitt lov går sönder, när jag bara kan gråta på golvet. När smärtan kväver mig, när inget fungerar. Då släpper ni allt ni har, och springer till mig. Ni håller om mig och säger att jag är värd bättre att jag är underbar och vacker. Ni får mitt liv att vara mindre smärtsamt. Ni får tankarna att gå bort en stund. Alla ni där ute, alla mina underbara vänner. Jag kommer aldrig kunna vara tillräckligt tacksam. Älskar er. Nu. Igår. Och imorgon.


Gymnasiemässa

Nu på förmiddagen har typ alla 8or i stan varit på gymnasiemässa. Det var mysigt och kul att se alla ungdomar, bland annat från min gamla klass.

På mässan fick vi information om Trelleborgsgymnasiet, där jag ska gå i framtiden förmodligen. Vi fick prata med elever och testa på olika saker. Jag ska ju välja mellan samhälle och estet yror jag, och efter idag är jag mer säker på mitt val än innan.

Sen idag har vi konfa och efter det ska vi ha tjejkväll hos mig. Ser fram emot denna dagen :)

.


Vilket väder...

Sjukt varmt idag, nästan 22 grader... Snälla solen stanna kvar med mig nu, jag behöver dig.

Idag har jag varit i skolan, helt okej dag. Efter skolan har jag varit hos frissan och klippt mig, sen har jag varit i stan och beställt mat till min konfirmation. Sushi och Kina mat :)

Nu sitter jag på musikskolan och börjar snart med sången.

Och sen ikväll blir det träning, men fystest.. Inte så taggad direkt.. Men ska göra mitt bästa! Hoppas vi får vara ute och träna idag iallafall


Underbart väder-underbar dag

Detta vädret ohh... Jag älskar det..

Varit ute hela dagen sen jag slutade, först drog jag, Savannah & Simonsson till Huses och handlade mat. Vi tog med det upp till Vannhögs området och satt där i solen och åt. Sen stack vi till Willys och handlade glass, verkligen super mysigt. Men sen skulle Simonsson träna så jag och Savannah stack hem till henne, där snackade vi, sen bestämde vi att vi skulle ut och spela fotboll en stund.. Men ingen kunde haha så vi spelade inte så länge. När det sen blev kallt cyklade vi till södan och kollade på FA som tränade. Vid 21.00 tiden gick jag hem.

Nu sitter jag och läser i vår svenskbok. Ska snart lägga mig tror jag, för är sååå himla trött asså.. Men hoppas att ni har haft en trevlig dag. För det har verkligen jag.

Pussar&kramar

.


Svenska

Just nu har vi svenska, läser en bok som heter kort kjol den handlar om våldtäkt.. Ja.. Vad ska man säga, haha den är speciell.

Senare blir det spanska, och sen slutar vi halv fyra.. Så skönt att få sluta!! Denna dagen har varit såå över dryg.

Efter skolan drar jag med Savannah och Simonsson, vi ska ha picknick i det underbara vädret ;)


Godmorgon

Godmorgon, just nu sitter jag och äter frukost. Mysigt, att det är så varmt och ljust ute redan, funderar på om man inte ska ha jeansjackan ..

Jag sa ju igår att jag skulle lägga upp hur min vecka ser ut, här kommer det.

Måndag: kanske picknick med vänner, sjunga, träna

Tisdag: fixa grejer till konfan, sjunga, träna

Onsdag: konfa, umgås med nån kanske annars träna

Torsdag: plugga, träna, lunch dejt med zozi i Malmö

Fredag: umgås med Sandra kanske

Lördag: fixa till konfan

Söndag: sova med kompisar


Pussar&kramar

.


Sweet

Underbar dag, hade så kul med Jakob. Vi skrattade hela tiden.. Vi måste träffas snart igen asså. Haha, jag såg aldrig fotbollen, fick inte tid till det. Ska plugga nu och sen se lite 90210 tror jag, hoppas ni har haft en trevlig dag läsare, för det har jag iallafall.


Min dag

Godmorgon på er alla läsare, hoppas allt är bra med er.

Vaknade för en 10 minuter sedan, ska snart gå upp hade jag tänkt.. Kakan igår blev väldigt lyckad, så jag är nöjd och glad.

Idag ska jag städa mitt rum, vid 11 tiden kommer Jakob hit, längtar var såå sjukt längesedan sist asså.. Vi ska mest snacka och sånt tror jag.

Sedan vid 17.00 tiden ska jag kanske möta upp Sanna, vi får se vad det blir med det. Men i så fall ska vi se fotboll på Vannhög. Och sedan ska jag försöka plugga lite också.. Vi får se om jag hinner med allt.. Hehe.. Bokad helg som vanligt ja..

Imorgon tänkte jag lägga ut hur min vecka ser ut sen, i fall det är någon som vill veta :)

Pussar&kramar


Knäckig äpplekaka.

Bakar igen, blev äpplekaka denna gången. Hoppas att mammas kompisar tycker om den nu bara.. Vi får väll se.


Sommarkänslor

Har tillbringat min dag i solen, underbart väder.. Har också tagit en hel del bilder med sommar outfit, ohh Gud vad jag vill ha sommar!!! Jaja, men snart ska jag baka till mammas kompisar som kommer hit ikväll. Så kan inte skriva ett allt för långt inlägg nu.. Men vi hörs senare läsare!

Pussar&kramar


Godmorgon alla.

Godmorgon på er alla läsare.

Just nu ligger jag i sängen och har precis vaknat. Mår lite illa faktiskt.. Hoppas det försvinner snart!

Igår satt jag i vårt uterum hela kvällen och skrev en novell, kände bara jag jag ville skriva av alla mina känslor jag hade inom mig. Den blev faktiskt bra, den handlar lite om mina egna känslor jag haft under våren. Jag kallar den "Från himmeln till helvetet", tror nog att jag ska lämna in den till min lärare och se vad hon tycker.

Här är början.

"Jag känner ångesten komma och ta över mitt medvetande, den tar över min kropp och jag känner den inte längre. Det ända jag känner är smärtan som bit för bit trycker sig in i mitt hjärta. Tårarna forsar ner för min kind, som om himmeln öppnat sig. Varför händer detta mig? Jag gick från himmeln till helvetet på en minut. "

Den är ganska dramatisk.. Hehe..

Nu ska jag gå upp och äta frukost tror jag, men vi hörs senare kära läsare.


Grillkväll

Äntligen finns det sommarkänslor i luften, när det fortfarande är ljust och varmt klockan 19:30 då kan man inte annat än att vara glad. Jag älskar sommaren och sena sommarkvällar är nog det bästa som finns. Så kan man annat än vara glad när man får sitta ute och äta grillat, Gud vad jag blir glad.

Verkligen skönt att få komma ut när man varit sjuk i två dagar och haft feber och spytt. Mår bättre nu, känner mig bara lite trött och hängig. Så tänkte faktiskt spendera kvällen med ett block. Känner verkligen för att skriva, haha.

Pussar&kramar


Min bästavän

Min bästavän - hallonsorben, jag är kär.. Jag känner att jag skapar ett beroende här.. Oups.. Men det är såå sjukt gott, jag tycker om det mer än ben and Jerry, fråga mig inte. Men det är min åsikt hehe.. Just nu hade jag kunnat avstå från allt från godis till kakor om jag fick äta hallonsorbe istället. Känns som jag håller på att bli galen.. Hehe


Sjuk

Varit sjuk i två dagar nu, och upptäckt problemet som finns.. Man hittar ingen film att se, så nu har jag gjort en lista med filmer, de flesta är typiska tjejgänget dock. Så ni slipper leta efter filmer när ni blir sjuka. Varsågod!

Herbie
Labor pains
The parent trap
Georgia rule
Get a clue
My scene goes Hollywood
Easy A
From prada to nada
Coyote ugly
mean girls 1
mean girls 2
the perfect man
new york minute
27 dresses
just my luck
bröllops duellen
picture this
legally blond 1
legally blond 2
legally blond 3
wild child
10 things i hate about you
john tucker must die
bring it on
rasie your voice
a cinderella story 1
a cinderella story 2
soroity wars 1,2,3
letters to juliet
shes the man
confessions of a shopaholic
hot chick
a walk to remember
the house bunny
honey 1,2,
Hitch
Dear john
Meet Joe Black
How to lose a guy in 10 days
Marley & Me
The Last Song
Bridesmaids
Bend it like Beckham
The Devil Wears Prada
The Notebook
17 Again
(500) days of Summer
50 first dates
The Wedding Planner
Wedding crashers
Sleepless in Seattle
Min bästa väns bröllop


Har sett dom flesta, och dom är riktigt bra!


Kiruna 2013

Jag har varit i kiruna med min konfa grupp, vi var där i 5 dagar med resan. Vi åkte tåg upp, det tog 24 timmar.. sedan flög vi hem. här har ni ca. hälften va alla bilderna.. jag kunde inte ladda upp alla 400, så valde dom bästa.
 
Tågresan.
 


 
 
Dag 1. (Ishotellet)
 
 
Dag 2. 
 
 
Dag 3. 
 
 
Dag 4. (hemresan) 
 
 
Haha, det var dom bilderna.. om ni orkade titta på alla så har ni fått en bild av vår resa. 
 
Pussar&kramar 
 
 
 

Min vår

I med att jag inte bloggat på nästan ett halv år tänkte jag uppdatera er lite om vad som har hänt.
 

Denna våren har varit totalt galen, jag har praktiserat och varit på konfa resa, sedan har jag spelat handbollscuper, matcher varje helg och om jag inte spelat har jag varit iväg hos kompisar.. Har verkligen inte haft en enda dag över i stort sett, hela denna våren har jag kunnat umgås med kompisar varannan onsdag i stort sett, som sagt helt jävla sjukt. Det var så fullt ett tag att mamma och pappa nästan blev oroliga för hur jag mådde och om jag verkligen kunde hantera allt.. hehe.. Men det gick bra ända tills mitt privat liv började trassla .. Då gick det inte längre bara, sån tur har jag haft vänner som stöttat mig hela vbåren, utan dom hade jag inte mått bra asså. 
 
Men men, tänkte berätta lite mer om varje händelse.
 
Paktiken, jag praoa en vecka på malmö sjukhus och en vecka på Ma fluer i stan (blommster affär).
Det var riktigt trevligt båda veckorna, och jag har aldrig lärt mig så mycket på så kort tid. Det var två helt sjuka veckor verkligen. 
 
Några bilder på vad jag gjorde på prao:n 
 
 
Sedan var vi i Lyngby med laget, det var riktigt trevligt. Och det gick faktiskt väldigt bra för oss, vi gick obesegrade ur gruppen och slog duktiga danska lag med marginaler, sedan mötte vi ett helt sjukt grymt lag i kvartsfinal och dom slog oss, men vi kämpade bra, men sedan vann det laget hela cupen. Vi fick fel kvartsfinal helt enkelt. 
 
 
Sen var jag i kiurna också, men det får jag ta i ett eget inlägg för det är mååånga bilder.. hehe..
 
Pussar&kramar

Jag är tillbaka, på riktigt.

Hej alla gammla läsare, det var ett tag sen nu
 
Jag vet att bakbloggen inte blev så lyckat, men jag hade inte tiden med allt. denna våren har varit helt sjukt bokad, vet inte hur jag hann med allt jag gjorde faktiskt. Men nu är handbollssäsongen över och vi tränar mindre, sen är det inte lika mycket i skolan heller, så jag tänker ge bloggandet en ärlig chans faktikst. Jag har saknat att ha någon att öppna mig för, så nu börjar jag igen. Och för hoppningsvis ska jag vara mer aktiv en någonsin innan, jag ska iallafall försöka uppdatera en gång om dagen, och nån uppdatering från telefonen om dagen med. 
 
Jag hoppas att ni börjar läsa min blogg igen och kommer tycka mer om den än innan, jag tänker ändra lite på inläggen och försöka prata om olika saker, inte bara om min vardag och vad som händer i mitt liv utan även saker som händer runt om mig och i världen, och jag tänkte också börja med video inlägg. Sen ska jag också försöka få lite längre inlägg och inte bara korta med bilder. Men vi får väll se hur länge jag orkar med det.. hehe.. 
 
Sen tar jag väldigt gärna imot förslag på vad jag kan ha för inlägg eller om jag ska ha någon speciell kategori.
 
Så skriv gärna förslag nedan. 
 
Ps. Just nu har jag en tillfällig header, gjorde den bara lite snabbt med bilder jag hade på datan. Men tänkte ta nya bilder snart, så kommer en ny header inom två veckor. 
 
Pussar&kramar
 
                                          

RSS 2.0