Sara du är bara för gullig!

Ligger här i min säng och mår as dåligt ! Då ringer det på dörren och mamma går och öppnar :) så står Sara fard där ute i regnet och ger henne en lapp och ett choklad och säger det är till Linnea :) awe gumman du är så himla söt ibland asså älskar dig ! Känner mig redan mycket bättre, men det bli ingen skola imorgon ändå, tyvärr :( <33


Still sick !

39 graders feber och hosta, känns inte super direkt ! Jaja, ska kanske försöka äta något i med att jag inte ätit på ett dygn :(


38,5 grads feber !

Hej kära läsare !
Hoppas ni mår bra... Själv mår jag förfärligt ! I skolan förs jag hela dagen och jag hade ont i alla leder usch så jobbigt det var, men jag gick inte hem ! Nu ligger jag i min säng med tre täcken på och mår riktigt dåligt ska nog ta och sova en stund så kanske det känns bättre sen :/ HATAR ATT VARA SJUK !!


Mot skolan !


Tacos to night !

Ny står jag och Hannes i köket och fixar maten, mamma och pappa håller på med mitt rum så jag får fixa maten :)


Ikväll kommer pappas handbolls killar hit !

Just nu bakar och städar jag med mamma ;) pappas tränar kompisar kommer hit och äter ikväll ... Dom ska snacka om grejer med laget och sånt ! :)


Nytt i garderoben ;)

;)

Min frukost !

PUsssar ;)

Min resa i Jönköping i bilder !

Jag hade det riktigt trevligt i mosters lilla etta ! vi åt mycket god mat och hittade på roliga saker :)
PUssssar ;)

Dagens !


Bakar till gammelmormor!


Härligt med fysträning !

Haft fysträning med laget eller nja inte direkt med laget i med att alla var lata och inte gick ditt, så klart var vissa förkylda och andra borta men käänns inte bra när typ 10 personer väljer att inte gå ! Jaja jag och Rina var där och vi hade rolig och tuff träning !


Home again

Nu är jag hemma igen !
Sitter vid datan och fixar med bilderna som jag ska lägga ut.. tror dom kommer upp imorgon :)
Nu snart ska jag och mamma åka och handla lite grejer, får se om vi åker om ikea och köper hyllor till mitt rum, det behövs iallafall ! måste handla bakgrejer för jag ska baka småbröd till min lilla gammelmormor som är 98 år, hon bad mig baka till henne i med att han inte kan det själv ! :) Så vi hörs kanske senare då :) <3
PUssssar :)

Resan gick super !

Resan gick superbra!
Kom fram vid 18.00 och inget krånglade.

Resan var dryg.. Först åkte vi 1 timmes buss.. Sedan tog vi tåget från Lund i 2,5 timme och sist tog vi pendel tåg i 30 min :) Yea.. Vad kul !! Nä, inte direkt ! Menmen, nu är vi framme och allt gick bra. Tar massor av bilder som kommer upp när jag kommer hem. Hörs imorgon sötisar ;)


Mot Jönköping !

Mot Jönköping !

Nu drar jag och familjen till Jönköping oh hälsar på moster Emma ! Hörs snart igen hoppas jag ! ;)

 


Fika med släkten ;)

Tack för en underbar dag ! ;)
PUsssar ;) <3

Handboll

Hej .. Kom precis efter att kollat på handboll på södan ! Herrlaget spelade mot Västerås och fick styrk med 11 bollar, känns ju så där :( dom ligger typ sist i serien och det är bara 5 matcher kvar :s dom kommer säkert att åka ur Alsvenskan nu och det hoppades man ju inte på ! Jaja nu får vi hoppas på att damerna går upp division 1 istället ! ;)
Damerna är ju ändå viktigast för
Mig i med att jag ska spela där och inte i herrarnas lag HHAHAHHAHAH !

PUsssar ;)


I'm in love ;)


Fastlas Bullens dag ;)

Idag är det fastlas bullens dag ;)
Det betyder att man ska frossa i semlor ;) mmmm ! I <3 semlor :)


Follow me on instagram !

Användarnamn : Linn3a_nea


Godmorgon sötisar 

Godmorgon sötnosar ! Inatt har jag sovit riktigt dåligt .. Somnade typ så där vid 1 tiden sen vaknade jag klockan 3 och kan ej somna om igen.. Så himla stötigt ! Först gick jag upp och satte på min CD spelare för att inte lyssna på alla ljuden i huset. Sen börja jag läsa lite i en bok men, kunde jag inte sluga tänka på min mardröm jag hade haft .. Till slut gick jag upp och stod och tittade ut på regnet i mitt fönster en stund och sedan kunde jag somna, då var klockan redan halv 5 ... Och sen vaknade jag nu 10.00 så har inte sovit så bra ..

Men idag kan jag inte vara trött. Jag måste hinna med en hel del ! Först ska jag och mamma handla till imorgon när vi åker till Jönköping, min moster bor där så ska träffa henne ! Är inte hundra på hur mycket jag kommer kunna blogga men, stannar ju bara där i 4 dagar  sen måste jag ju så klart packa och helst ska jag träffa men vän också ;)

Men kommer blogga ändå så klart !

Pusssssar ;)


Godnatt ;)

Tack för en underbar kväll Sara!
Nu går jag och sätter mig i soffan och tittar på tv innan jag taggar inför morgondagen !


Natta mad med Sara fard 👍❤


följ mig via bloglovin

klicka här

HOS SARA FARD !

NU är man hos sara fard http://saralouisefard.blogg.se/ och slappar. Vi har det riktigt mysig :)
Tittar lite tv och äter godis (Y) som det ska vara en lördags kväll, right ? ;)
PUsssar ;)

Vem är Linnea Lindahl ? :)

Hmm... vem är Linnea Lindahl ? :)
Ja, det är en bra fråga !
jag skulle sagt en tjej på 14 sommrar snart, som går i 7 röd på vannhögskolan i trelleborg... Som har en vanlig familj på 4 personer, mamma Åsa, pappa Fredrik och Lillebror Johannes som går i 5an.. Hon har en kanin som heter sotnos som hon tycker mycket om.. en tjej som nästa alltid är glad och har många underbara vänner som hon älskar ! En tjej som ÄLSKAR att baka .. och gör det nästan lite för ofta hehe ;) En tjej som spelar handboll i Trelleborg HBK & sjunger 24/7 annars .. En tjej  som älsar att ta bilder med sin systemkamera :) Oh en tjej som Älskar att BLOGGA så klart ! ;)
Pusssar ;)

Välkommen till min nya blogg!

VÄLKOMMEN TILL LINNEA LINDAHL´S NYA BLOGG !
BESÖK GÄRNA MIN GAMMLA BLOGG http://linnealindahl.bloggplatsen.se/ OM DU VILL SE VEM JAG ÄR ELLER HUR JAG BLOGGAR :)
FÖLJ GÄRNA, NI KOMMER INTE BLI BESVIKNA ! ;)
PUssssar ;)

RSS 2.0