Lunch mys med Carolina


Godmorgon bloggen

Sov hos Wilma Ahl inatt, det var sjukt varmt så vi sov typ ingenting .. Haha, nu sitter vi och äter frukost i hennes trädgård, där det är svalt och skönt!

Idag tänker jag inte föra någonting! Bara ligga i min säng och försöka dämpa min förkylning till första träningen med nya tränaren ikväll, för just nu är jag inte i träningsform.. Men hoppas det blir bra innan intervallerna kör igång..


Hos Wilma

Nu är jag hos Wilma, ska nog spendera natten här! Ikväll kommer Måns, Max, rasse & Alexander! Det nog bli mysigt! Men just nu sitter jag och Wilma och bara lyssnar på musik och snackar skit, det är så det ska vara!


Hemma igen


Idag


Dagen


Jag mår super


Barcelona är super


Veckan!

Jag har inte varit hemma på hela veckan, eller haft något vidare internet, så det har inte blivit att jag blogga! Först var jag i Åhus, mån-torsdag. Det var verkligen super kul! Saknar redan allt... Men det är ju bara 360 dagar till nästa år .. Haha! Sen vad jag i sommarstugan en snabbis, tors-fredag, vi hade den årliga släktfesten! Och det var super mysigt att träffa alla som jag bara träffar en gång om året. Nu är jag hemma, men om 2 timmar åker jag mot flygplatsen. Och jag tar flyget till Barcelona klockan 17.00, så vi är där senare ikväll! Men Gud vad kul jag ska ha i veckan, bara äta, bada, sola & shoppa .. Gash .. ;) kommer verkligen leva livet! Jag ska ta så mycket bilder det bara går som jag kan bomba bloggen med när jag kommer hem! Och jag hoppas verkligen att ni kommer ha det super mysigt denna vecka med, och att det kommer vara fint här hemma med, för jag ska ha super väder i Barca!

Pussar och kramar


Åhus

SÅÅÅÅÅ JÄVLA TAGGAD TILL ÅHUS, NU KÖR VI BRUDAR! FINNS INGET ANNAT ÄN ATT DÖDA, VI ÄR DJUR! KÄMPA TILLS DET INTE GÅR MER!!


Dagen

Idag har jag umgåtts med Rasmus, vi snackade massor och hade det mysigt! Imorgon åker jag ju till Åhus, för nu är det dax för Åhus beachhandboll! Så jävla taggad asså!!!! Men ikväll ska jag bara packa, packa och packa!! Ska packa för hela veckan och till Barcelona, för jag kommer inte hem innan vi åker förmodligen! Men jag hoppas att ni får en bra kväll iallafall ..


Dygnet

Sov över med hk och Wilma, super mysigt!! Igår hade vi mini tjejkväll, Carro och Jonna var också här! Men idag blir det kalas, så hinner inte blogga mer nu.


Dagen

Dagen började med jobb, sen stack jag till Ebba en liten stund! Sen blev det emporia med hk, och efter det blev det träning.. Jobbigt men skönt. Fast jag skadade mig, har fått ont i mitt baklår nu.. Inte bra!! Imorgon blir det bakken, så kommer nog inte blogga! Puss på er


Kvällsdopp


Im going to Barcelona bitches


Super mysiga dagar i Åhus.

Påväg hem från Åhus nu, har verkligen haft super mysigt. Blev en massa sol och promenader på stranden. Även en hel del glass och jordgubbar .. Hihi!
Nu sitter jag på tåget mot Malmö. Ska bli skönt att få komma hem, efter denna grymt varma dag..


Åhus nästa

Nu åker jag till Åhus, kommer hem imorgon kväll. Ska sova hos Sandra, kommer bli super mysigt! Idag ska vi kolla på fotboll på stranden, sen blir det nog en massa mys med Åhus tjejer.


Tankar

Bara jag som lyssnar på musik när jag är deppig? Nä, skulle inte tro det. Då är det säkert inte bara jag som tänkt på hur mycket mer du lyssnar på texten istället för musiken.. Undra varför det är så, att du lyssnar mer på syftet än rytmen. Är det för att när du är ledsen så väljer du låtar där texten påminner om dig och dina misstag?! Men när du är glad? Då väljer du låter efter hur melodin är. Du orkar inte lyssna igenom texten? Men det finns ju texter som påminner lika mycket om glada stunder. Det är lite konstigt. Du väljer musik efter känslor, inte efter ditt tycke oftast. Utan för hur låtarna får dig att känna. Sedan senare i livet, när du hör låten igen, då upplever du samma känsla. Och du kommer du ihåg vad som fick dig att känna så. Så det är med andra ord inte musiken som är kopplad till minnen utan det är känslorna som är kopplad till händelsen och musiken?!

Men en sak som är säker är ju hur mycket vi människor älskar musik. Iallafall jag, jag hade inte kunnat leva utan musik om jag vara ärlig! Musiken uttrycker mina känslor perfekt, när jag inte själv kan tala för mig får musiken göra det. Det är nog också därför jag älskar att sjunga. För då låter jag texten för mitt budskap istället för att jag ska berätta det för alla.

Och dessa låtarna lyssnar jag på just nu, detta är hur jag skulle förklara mina känslor för er!

 

 


Gårdagen

Hade en underbar dag igår, blev väckt av familjen och min söta 3 åriga kusin som hade övernattat hos oss. Öppnade mina presenter och åt frukost. Sen drog jag till jobbet och jobbade till 11.00 ungefär. Åkte hem och åt lunch, sen gick mamma, jag, Johannes och lilla kusinen Wilmer till museet och tittade på nån utställning för barn.. Wilmer tyckte det var kul iallafall... Vi tig en fika på stan, sen gick jag och handlade smink för lite pengar jag fått. Blev en hel del faktiskt! Sen blev min kusin hämtad och jag började förbereda för kvällen, klockan halv sex kom mina fina tjejer över. Ja, dom som är hemma iallafall... Så vi var faktiskt 5 st.. Ojoj .. Haha! Men det var super mysigt. Blev en massa snack, och mys! Hade verkligen en underbar dag. Det var en perfekt födelsedag! Men sen när alla mina vänner har kommit hem efter deras semestrar får jag fira ordentligt! Hoppas att ni också hade en bra dag igår, för det hade jag!


It's My BIRTHDAY


Snart Eslöv

Åker till Eslöv och träffar zozi. Kommer hem ikväll så det blir ingen stor grej, ska bara snacka om allt som hänt sen vi sågs sist för 2 månader sen eller vad det nu var. Ska även inviga mitt sommarkort!

Puss


RSS 2.0