Dagens

Denna dagen har varit allt mellan himmel och jord.. Det började bra och slutade, ja hur slutade det egentligen? Jag vet inte, men en hel del tårar blev det iallafall.. Det var ett väldigt stort bråk mellan två tjejer på träningen, föräldrar var inblandade och det var kasos.. Under träningen övertändje jag mitt armveck som vanligt... :( Hatar det! Måste träna upp min muskelatur runt armbågen..
 
Dagens outfit. 
 

Gårdagens outfit


En vanlig dag i linnea lindahls liv

 
En helt vanlig dag i mitt liv, skola och handboll! igårkväll kunde jag inte sova dock så snackade med min sötnos sara som inte heller kunde sova.. haha.. men iallafall, ja så är ganska trött just nu! Till helgen ska sara sova här, vi har en hel del att snacka igenom.. hehe.. jaja, hoppas ni har haft en härlig dag läsare, för de har jag!
 
 
Puss och kram

Dagens

Skolan flöt på som vanligt. Hade luciaträning, haha.. vi var TIO stycken.. alla andra hade gått hem.. Jaja, vi hade kul! Hoppar fysträningen idag, för har riktigt ont i halsen.. :/ får ta och bädda ner mig :( Hoppas på att de inte blir värre!

Iallafall, här har ni dagens outfit!
 

- Linne HM
- Byxor Veromoda
- Kofta gina

Att falla för dig var de dummaste jag gjort.

Alla har väl upplevt den känslan, när man gillar någon man inte kan få. Det är en väldigt dum känsla, för egentligen  är det inte så, du kan ofta få personen, men du vågar inte helt enkelt. Du är kanske rädd för att bli sårad? Eller rädd för vad andra ska tycka?! Men då har jag bara en sak att säga, skit i den känslan, gå den väg du vill! Du har ju trotts allt 50% att lyckas eller hur?
 
Kram Linnea

Breaking Dawn

Filmen var bra, dock en besvikelse :/ jag tyckte att dom hade klippt bort för mycket, och lagt in saker i filmen som inte hade där att göra. Filmen var väl helt okej, men böckerna är något helt annat.. Så om du gillade filmen, läs boken! Den är ännu bättre. 
 
 

pepparkaksdeg

Har gjort pepparkaksdeg som räcker julen ut nu .. hahah.. nån som vill komma och baka nån dag? bara säg till isåfall! hihi ;) 
 

Min helg

 
I går hade vi gäster här, de gick hem vid 00.00 tiden. Idag har jag varit på stan nästan hela dagen, jag har gått runt och delat ut pepparkakor med laget. De var helt okej, men vet int eom jag skulle vilja göra om de haha.. Imorgon ska jag se Breaking dawn för hoppningsvis, ja om jag kommer in :/ Men de tror jag!
 
Gårdagens outfit
 
 
 

Mer helvete än himmel

Att leva ett vanligt tonårsliv.. Vad betyder de egentligen? Att gråta lika mycket som man skrattar !? Att bråka lika mycket som man förenas? Är de värt de frågar jag mig själv varje gång de händer, är de värt de!? Jag mår sååå himla dåligt tack vara detta. Jag gråter mig till söms lika mycket som jag skrattar. Jag vill kunna vara nära men inte ha det i mitt hjärta. När jag tror att allt ska vara bra igen, då vänder de och går neråt! Är de värt de? Jag vet faktiskt inte, och jag är för feg för att prova. Jag hade mått så mycket bättre utan allt detta i mitt liv, men jag hade också förlorat så mycket glädje på de. Kan man inte bara få vara sig själv och inte välja sida i sitt liv. Nä, man måste alltid stå på en sida av linjen. De är mer helvete än himmel. #life #sucks


Linnea ELISABET Lindahl

Idag hade jag namsdag, de var elisabet. De är ett släktnamn, min mamma och mormor heter de också.
Så jag fixade lite chokladmousse mys till familjen, jag gillar ju de där med dessert ;)
 

Min studiedag.

Idag har jag inte gjort någonting rent ut sagt, bara chillat sett lite film och sovit typ, haha..

Jag kom precis hem från fysen.. de var inte roligt alls idag, tränignen flöt på som vanligt tills vi skulle göra idioten på slutet. Jag drabades av något som bara hänt mig 4 gånger i hela livet, jag fick en astma attack typ.. De var så obehaglikt så de var inte sant.. jag andades helt normalt som man gör när man är trött, men sen började jag känna en obehaglig känsla i hela kroppen, de kändes som om hela min hals svulnade igen och mina andetag lät dubbelt så mycket.. jag fick igen luft hur mycket jag än andades i typ 35 sekunder. Vår fystränare hjälpte mig att få rätt på andningen igen.. usch de var såå äkligt.. tårarna bara rann och jag kunde inte andas.. Så pappa och jag ska boka en läkar tid imorgon, Hoppas jag inte behöver uppleva de igen.

I thought you were different, and yes I was right


Handboll

Dagen började med gudstjänst i kyrkan.. drygt, men ja man måste ju så! 
Efter gudstjänsten var de snabbt hem och byta om till match, vi förlorade dock med ett mål :/ tråkigt men ja, vi spelade riktigt dåligt så de var inte så konstigt att de gick dåligt.. Efter matchen träffade jag wilma, vi hängde här en stund och snackade och hade de myyyysssiiiggttt! Lavio wilma :* 
 
Nu sitter jag här och fixar med lite bilder :) Imorgon blir de studiedag, ska bli as skönt att inte göra någonting.. <3
 

Min fredag

Idag har jag varit på emporia med mina älskade tjejer ! Vi hade bokat bord på jensen's så vi åt där , de var as gott!! Vi åkte hem vid 20.00 tiden och nu är Simonsson och Clara lerby hos mig och vi har de super bra! Imorgon blir de match mot dalhem! Vi ska krossssssa ! Kom gärna och titta, klockan 13.00 på Fågelbäck !


I'm secret in love with you..


Dagens outfit

 
Dagen har väl varit helt okej, skolan flöt på som vanligt, efter skolan var de konfa. Stack dit vid 16.00 och kom hem 18.00. Nu står de plugg på schemat.. jaja, nån gång ska de ju göras..
 
Kram Linnea

Idag

Idag mådde jag inget vidare i skolan, när jag kom hem la jag mig i soffan och såg lite film, efter jag vilat en stund beslöt jag mig för att försöka träna lite, men jag orkade inte köra hela passet så jag tog de lugnt i början. Nu sitter jag hemma och ska duscha, efter de blir de en stor kopp te, och lite mera film.
 
 
KRAM Linnea

Gårdagen

Igår gjorde jag en hel del, vi börjar efter skolan.
 
Efter skolan igår var de lucia träning, kom hem vid 17.00, direkt när jag kom hem drog jag till banken och fixade med mitt bankkort. När jag kommit hem igen hällde jag i mig lite mat och drog till fysträningen och efter fysträningen gick jag på ett yoga pass med laget, de var faktiskt mycket svårare och jobbigare än man kan tro, men även väldigt avslappnande. 
 
 

Min helg

Min helg såg ut så här.
 
fredag:
 
På eftermiddagen var jag hos frissan och klippte mig, blev nöjd! Kom hem vid 16.00, senare kom sara hem till mig och vi fixade oss och gick till Sanna Nilsson, hon ska fylla år så hon hade tjejkväll, med sina nära vänner! De var en väldigt mysig kväll, tack sanna!
 
 
 
Lördag: Morfar fyllde 75, vi hade kalas med släkten hos oss och jag hade bakat som vanligt, det blev buddapestrulle denna gången :) Lyckat!
 
 
Söndag: Idag stod de handboll på schemat, jag spelade i helsingborg i morse, vi vann med 13 bollar, så de var en skön vinst. Efter matchen spelade vårt andra lag på fågelbäck i stan, de vann också med mycket, så de var en väldigt bra dag!
 
De var en kort variant av min helg denna gången, nu står de plugg på schemat, och jag kanske hinner med att göra en ny header också, vi får se ! :)
 

Förlåt

Förlåt För dålig uppdatering i helgen.. men har haft fullt upp!

Nya headern kommer upp i helgen

Den nya headern kommer upp i helgen, min lilla sötnos sara ska ta lite bilder på mig på fredag till den nya header. Älskar dig sötaste!
 

Mys med familjen

Hej på er kära läsare.
 
Idag hände inget speciellt i skolan, efter skolan stack elin med mig hem. Vi åt nudlar och tittade film. Vi hade de riktigt mysigt, måste göras om snart! De finns inget bättre än att se film med en underbar vän såhär års.
 
 
Hahaha, älskar dig..
 
Efter elin gått hem fikade jag mamma och Johannes en stund, mysigt!  Pappa åkte till italien idag, så de är bara vi som är hemma tills på lördag kväll. De kommer bli mysigt!
 
 
Kram Linnea
 
 

Pannkakor

 
4 ägg
4 dl mjöl
8 dl mjölk
25 g smör
 

Dagens

Skolan flöt på som vanlig idag, inget speciellt hände. Vi såg Mean girls på engelskan, men annars var de inget specillet. Efter skolan gjorde jag pannkakor... Alltid lika lyckat. Nu står de Sång på schemat :)
 
Här har ni dagens Outfit.
 
Kram Linnea 
 
Idag blev de
 
- Strumpbyxor
- Linne 
- Midjekjol
- Kofta
 

Dagens

Hej på er kära läsare, idag var första dagen efter lovet.. De märktes för alla kändes rast lösa. Efter skolan var de sång på schemat som vanligt. tonerna satt inte helt, så blev lite sur, haha.. nu ståt de fysträning på schemat! är inte jättetaggad, men får väl göra de bästa av situationen..
 
Här har ni dagens outfit.
Hade en väldigt enkel och mysig outfit idag, de var så tråkigt väder ute så kände inte för något annat idag.
 
 

Karamell tillverkning på hög nivå.

Hej på er läsare. 
 
Idag har jag gjort hemma gjorda karameller för första gången :) De var riktigt roligt även fast de krånglade lite 
ibland. Jag köpte ett karamell kitt på panduro för 499 kr. Och ja, priset är kanske lite dyrt när man bara hör de, men du får en massa för de pengarna, du får allt från matriel till verktyg. Iallafall, jag tycker att ni som är sugna på att prova detta ska köpa kittet, helt klart! 
 
Jag gjorde karameller i tre olika smaker, lakris, äpple och mint. De blev väldigt goda och fina tycker jag! 
 
 
De är även en väldigt fin present att ge bort. 
 
kram Linnea 

40-års fest

Bloggade inte igår för jag var på 40-års fest, hos min faster. de var trevligt och vi åt assssssssssss god mat... kom hem vid halv ett typ, somnade dirket. vaknade imorse  ganska tidigt, har varit på stan en runda och sen har jag gjort karameller :) haft ett bra slut på höstlovet :/
 
Går dagens outfit
 
Maten 
 
 
Maten igår följde temat italienskt.. De var väldigt gott! 
 
Kram Linnea

tillfällig header

Just nu har jag en väldigt enkel tillfällig header, kommer förmodligen en annan imorgon.

I´m back

Dator är fixad, jag är tillbaks igen!

Underbart vacker prinsesstårta.

I mitt förra inlägg stod de att jag bakat tårta, här har ni bild på den.
 
Här hittar ni även receptet.

Mina senaste dagar

Jag spenderarde denna natten hos mina älskade kusiner, Ludwig 7 månader & Wilmer 2,5 år.
Jag lagade mat och bakade tårta :) och hade de almänt trevligt.

RSS 2.0