Så stolta att vi alla grät

3 i Skåne blev platsen. Vi förlorade semifinalen men 2 bollar, men oj vilken handboll vi presterade. Redan innan matchen visste vi att chansen var lite till vinst. Och jag var till och med redo på utklassning. Men nej. Vi spelade en av dom bästa matcherna vi någonsin gjort. Verkligen helt underbart handboll. Alla vi borde vara stolta över insatsen oavsett vad det stod på tavlan. Och att åka ut i semifinalen mot Skånes bästa lag med två bollar är något jag kan leva med iallafall. 




Semifinal

Igår och det bra. Vi är i semifinal och jag är sjukt stolt över mitt lag. Jag spelade bara några minuter, men hoppas att min arm ska kännas bättre idag. Hoppas att jag inte drar armen bara :( 

Nervositeten är hög, men jag tror på oss. Vi har en chans, nu måste vi bara ta den. Önska oss all lycka till. Puss.






Tidig samling

Nu sitter jag på södan och har varit uppe i en timme. Är faktiskt inte alls så trött som jag borde vara haha. Vi spelar om en och en halv timme ovh hoppas verkligen att armarna ska hålla idag. Håller tummarna. Ikväll kommer Erik och sen kommer lite vänner till familjen. Tror det lär bli en väldigt mysig lördag, önska oss lycka till. Puss 




Träning+hälsosam och god kvällsmat

Hej på er alla. Hoppas ni har en bra fredagskväll. 

För en och en halv timme sen kom jag hem ifrån ett galet jobbigt IW pass. Men så himla skönt att få röra på sig och göra sig av med lite kalorier. När jag kom hem ifrån IW passet var jag så trött och hungrig att mitt blodsocker gått i botten. Orkade knappt röra mig och gråten kom fram. Men efter mycket om och men tog jag tag i maten och fick i min lite energie. Väldigt väl behövlig. Nu ligger jag framför tv;n och hade tänkt baka lite eller något innan jag lägger mig framför en film och somnar tidigt. Jag nämligen upp klockan 6 imorgon för att spela Skånemästerskapet. Hoppas på all lycka! Ha en bra kväll alla söta. Natti. 


God, näringsrik och nyttig kvällsmat! 

Morgon mys

F R E D A G 

Åhh, äntligen helg igen. Som jag längtat. Men idag är det fredag och en dag kvar innan helgen börjar på riktigt. Fredag morgon har jag en litet sovmorgon, (börjat kvart i 9) och det gör allt så harmoniskt. Går upp halv 8, tar på mig mjukis och äter en god och bra frukost. Sen bytar jag om och går sakta mot skolan. Helt underbar start på fredagar! 

Efter skolan idag blir det träning och kanske lite kompis häng ikväll. Vi får se. Hoppas allt är bra. Puss puss. 




Nationella prov och träning

Denna dagen har gått väldigt fort. Ja, hela veckan har faktiskt bara rusat iväg. Idag har jag gjort 3 nationella prov. Två no, labb + labbrapport och en svenska muntlig diskussion. Det gick nog helt okej, blev nog godkänd iallafall. 

Kom hem 16.00 och åt lite mellis innan jag snabbt skulle byta om och sticks till träningen. Var det på uppvärmningen och körde lite små teknik i målet. Men i med min skada i armen kunde jag inte vara med på handbollen. Så jag tid på mig löparskorba och sprang sista 20 minuterna av träningen. Blev 3,5 km och jag känner mig stolt över att det blev av iallafall. Ligger efter i fysiken på grund av alla mina förkylningar och skador jag haft i början av denna våren så ska bli kul att komma ikapp och kanske till och med gå förbi. 


Hoppas ni alla haft en bra dag. För det har jag. Puss. 



in med det varma och ut med det kalla

 
 
Jag har alltid ett stort problem gällande min garderob, den är för liten. därför har jag fått göra så att jag plockar bort allt jag inte behöver på vinter eller sommaren och har bara säsongens kläder i garderoben framme. Nu dom senaste dagarna har det blivit så fint väder att jag bestämde mig för att rensa ut och plocka in sommarkläderna. Och gud vilken skillnad det bev. Allt dett grå och svarta blev utbytt mot vit, rosa och rött. Hela psyket blir ju påverkat och jag iallafall mår mycket bättre av att se vita ocg glada färger än grå och tråkiga. Nu är jag iallafall grymt taggad på sommar och långa utesittar kvällar. Kommer bli så grymt. hoppas ni mår bra, puss på er. 

Cirkelgym + avokado + proteinsmoothie

Har precis varit och tränat Cirkelgym. Det är så jävla underbart att se sig själv i spegeln medan man tar ur musklerna till Max. Ni kanske tycker det är äckligt, men jag älskar iallafall att svettas och verkligen känna hur jag förbränner. 
Jag har varit skadad i mina armbågar och varit sjuk från och till så träningen har inte varit lika bra på sistone. Men nu är motivationen tillbaka och jag har bestämt mig. Ingen mer glass och inga fler kakor. Jag ska bättre min kost och träna regelbundet. Springa, träna fys och handboll 5 dagar i veckan fram till sommarlovet. Vill kunna se mig i spelen och känna mig stolt. Och kunna ta på mg bikinin i sommar och tänka, shit linnea. Du ser underbar ut. Jag ska lyckas. Finns inget annat. 


Men om man tränar hårt måste man äta bra och få i sig ordentligt med protein och kolhydrater. Efter en timmes tränings pass som detta tar jag en smoothie på 2 dl hallon, 2 dl mjölk, 1 dl fil, en skopa protein pulver och kör i mixern. Räcker till två glas ungefär av smoothie. Till det äter jag två halvor avokado som innehåller massor av nyttiga ämnen och mer proteiner. 




Något som också ger motivation till mig iallafall är nya träningskläder. Så stick iväg och köp nya kläder och kom tillbaka. Sen ses du och jag i tränings lokalerna och skaffar oss den kropp pch styrka vi drömmer om. 


Puss. 

Ny header

Har fått upp en ny header. Den gamla har ju suttit där sen förra sommaren så byta av ren panik. Kommer dock jobba på en ny, lite finare och mer genomtänkt inom snar framtid. Men denna får funka tills dess. Hoppas allt är bra med er. Puss.

en god frukost är en bra start på dagen

 
 
 

Vågor åt alla håll




Har fastnat för vågit hår älskar det! Massa volym och sådär lite galet. Precis vad jag gillar! Perfekt att matcha med lockar och platt hår. Fint nu till våren och sommaren! Tipsar er att testa! 

påsklovet är slut och skolan är igång

 
 
 
Påsklovet tog slut lika fort som det började och jag hann knappt med någonting av allt som jag tänkte göra. Fast jag hade ett bra lov det måste jag erkänna.  Var i danmark och spelade handboll och umgicks med kompisar och pojkvännen en hel del, och ja, ni som missat det. Jag har gått och blivit med pojkvänn. En erik för att vara exakt. Vi har varit tillsammans i drygt 2 månader nu och är den lyckligaset på jorden. Men tillbaka till ämnet. Lovet är slut och Idag var första skolan på 11 dagar. Det flöt på och inget hade direkt ändrats. Var väldigt trött hela dagen i med att jag sovit dåligt dom senaste nätterna. Måste verkligen ta igen sömnen. Klockan är nu fyra och fem är det dags för sång. Sen klockan Sju åker jag till erik som bor i höllviken, och sen är det hem och sova som gäller. Tror det kommer bli en mysig dag och helt okej för att vara första dagen efter ett lov. Ni vet ju hur det är att gå till skolan eller jobbet efter  man varit ledig ett tag. Rutinerna sitter inte riktigt dör dom ska och allt blir jobbigare. Men sånn tur var hade vi inget språk idag, eftersom jag hatar språk. Så det är en hyfsad dag hitills ändå. Nu ska jag se lite serier innan jag ska iväg. Hoppas allt är bra med er, och att ni överlevt dagen.
 
 
Puss och kramar, Linnea! 

Vad ni missat



Kompishäng, fika, massa fika, pojkvän. 

Blogga

Hej alla där ute i blogg världen. Jag har haft denna bloggen i 2 år om jag inte har fel. Det har varit upp och ner hela tiden och nu på sista tiden inget alls. Men jag har fått massor av inspo till att börja blogga igen. Så detta är sista chansen. Antingen så tar jag tag i bloggandet eller stänger ner bloggen, vi får se hur det går, men ska ge det ett ärligt försök. Det är klart att det inte alltid kommer vara lika mycket men iallafall ett inlägg varannan dag! 

Tänkte ta ett inlägg där jag lägger ut bilder på allt som hänt sen sist. Och sen kör jag på som vanligt. Tänkte lägga ut lite mer längre inlägg och åsikter och tankar. Göra fler videos och massa fina bilder ifrån kameran. Ska gå all in This time. Puss på er. 




RSS 2.0