Bloggpause i några veckor!

Förklaringen finns i de andra inläggen. Jag kommer tillbaka, jag lovar! Och då ska min blogg bli mer spännande att läsa! Jag lovar!


Vad gör vi? Nu kör vi!

Tänkte bleka håret lite ikväll, jag iallafall försöka! Hoppas på de bästa :$


Förklaring!

Sen vår dator fick virus har inte jag kunnat använda vår system kamera. Och jag känner att min blogg bestod mest av fina bilder som jag tagit själv med den kameran. Nu när jag inte kan använda kameran, har jag ingen vidare inspiration att blogga över huvudtaget, de blir inga bra inlägg iheller... Så just nu funderar jag på en blogg paus tills datorn är fixad... Jag hoppas bloggandet kommer bli som innan snart.


Härligt!

Spelat handboll hela dagen, gått super! Vunnit alla tre och jag släppte bara in 2 mål under hela dagen, ca 45 min. Mellan matcherna drog vi och kolla om killarna spelade i andra hallen.. Men missade deras matcher, tyvärr, Imorgon blir de ännu mera handboll, nu tar vi hem guldet tjajor, ikväll får jag se vad jag hittar på, tar nog och träffar lite vänner! :*


Sång video?

Har fått frågor om jag inte kan lägga ut en video när jag sjunger.. Är de fler som som tycker de? Vill gärna veta, så lämna en kommentar!


Frisk igen

Har varit sjuk i ett par dagar, men är frisk nu, och jag tänker avsluta sommarlovet på bästa sätt! Börjar med malmöfestivalen i dag med min underbara vän Linnea hyeknudsen :) sen imorgon bilr de handboll på lördag och söndag i Ystad :), nu tar vi hem de brudar ! Kan de bli ett bättre slut än handboll och vänner ? Skulle inte tro de!


Maginfluensa...

Jag tar en blogg pause, är sjuk


Glad tjej!

På en och en halv vecka, lite nöjd! Men är lite helt nöjd förens jag är helt nere såklart!


Hemma igen!

Helgen har varit awesome, ingenting dåligt har hänt, känner mig super ! Hahah.... Dock vände turen idag.. Glömde min laddare hos zozi& blev av med min cykelnyckel.. Begåvad.se! Bilder på de nya kläderna kommer upp snart, hoppas ni alla haft en underbar helg, för de har jag!


Mot eslöv'

Nu drar jag till Eslöv, kommer hem imorgon. Kommer ha riktigt kul, imorgon drar jag och zozi till lund och handlar, ser fram imot en underbar helg.


Underbar, men galen kväll'

Har varit på dalabadet med en massa människor! Har haft de trevligt, kvällen började lite galet, men slutade bra! Sara som ordnatt allt och bjudit in en massa folk, kom sen inte! Hon hade fått utegångsförbud! Så jag och några kompisar började snacka med alla som kommit, och sen inser vi att Sara hade grillen, några skulle grilla korv, men Sara skulle ta med grillen, sån tur var kom ett par tjejer från Höllviken dit och hade med en grill! Vi snackade en massa, dansade och badade! Ja, vi hade de allmänt väldigt trevligt! Detta måste göras om helt enkelt! Lite senare på kvällen dök Lina och Cajsa upp, började snacka med dom och dom hängde på oss, kvällen slutade vid 22.00, roligaste kvällen på länge :)


Trevlig kväll igår !

Igår kväll stack jag hem till Sanna och där träffa jag Hanna och Sara, vi såg film och snackade en massa. Hade de trevligt! Tack för kvällen sötnosar!


Haft 4 underbara dagar på gotland!

Haft 4 underbara dagar på Gotland, allt har varit bra... Nja, inte vädret, men allt annat! Varit på vattenland, tornespel och umgåtts med kusinerna! Saknar dom redan, men var ändå skönt att få komma hem!


Bild från namngivningen :)


Åker bil!

Åker bil nu, båten avgår som sagt klockan 10.50. Var ganska drygt att gå upp 04.20, men de gick iallafall! Och de är ju inte helt fel med soluppgång iheller ;)


Nomnomnom..

Gjort lite vaniljpannacotta, fick ett nytt recept av en kompis som jag tänkte att jag kunde prova, de är ett väldigt enklet recept, för du gör de utan gelatin! Receptet finns på baksidan av gelésocker multi förpackningen! Har toppat pannacottan med lite hallonsås, och lite choklad ovan på de! Imorgon åker jag till Gotland, båten avgår 10.50 från Oscarshamn -.- sp måste gå upp halv 5 imorgon.. As drygt, men de är de värt!


Gotland!

Imorgon åker jag och mamma och moster, till Gotland. Ska träffa mina söt nästkusiner, som bor inne i Visby, är borta i 5 dagar, är hemma på fredag igen :) kommer bli kul!


En underbar dag igår!

Namngivningen gick superbra, och efterfesten var riktigt kul, kom hem vid 01.00 och somna typ dirket, vaknade för 2,5 timme sen och har inte gjort så mycket sen dess. En glad sötnos efter namngivningen :)


Namngivning!

Nu blir de namngivning! De är min lilla kusin som ska döpas, jag ska även sjunga på namngivningen.. Än helt sjukt nervös, haha.. Som vanligt! Jaja, hoppas de går bra!


Nu drar denna trötta bruden till Ikea!

Nu drar jag, mamma och moster Nina till Ikea! Hjälpte Nina att flytta hela dagen igår till hennes nya lägenhet, och nu måste de handlas nya hyllor! Senare ikväll ska jag nog träna ! I med att jag inte mådde bra igår och skippa träningen får jag ta igen de nu!


RSS 2.0