Midsommar 2014







Midsommar, en dag vi i Sverige firar. Det regnar alltid lite gran, vi äter samma mat och firar med människor vi tycker om. Även fast det är så förutsettbart är alla midsommarfirande olika. Man kan vara med familjen, vänner, släkten eller främlingar. Man kan vara på en fest, ett krök, en middag eller utomlands. 

Mitt midsommar firande i år var med pojkvännen, familjen och vänner till familjen. Det blev sillunch, kransar, bad i det iskalla vattnet och en mysig kväll med grillat och god efterrätt. Vi firade i våra kompisars stuga på Österlen och övernatta. Överlag var det verkligen Supermysigt, och jag är supernöjd med min midsommar i år :) 

Jag har nu gått ut grundskolan

Hej alla läsare. Nu går jag inte i grundskolan längre utan ska börja första året i gymnasiet till hösten. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över det. En sak vet jag iallafall och det är att jag inte är glad över det. Jag längtar verkligen inte och ser inte alls framemot att gå in i porten på ssg den 19 augusti. Men en sak som jag verkligen är glad och det framemot är mitt sommarlov. Sista sommaren med alla 9:orna ifrån vannhög. Ska verkligen göra det bästa av saken. När det sen väl blir daga för gymnasiet till hösten får jag ta det som de kommer. Mina betyg blev hur bra som helst och jag är verkligen hur glad som helst. Nådde 300-klubben som alltid varit ett mål i mitt liv. Fick 325 meritpoäng så kunde knappt vara gladare. Hade en fin avslutning trots att jag hela avslutningsveckan varit superförkyld och brände halva kinden på avslutningsdagen med plattången. Det blev verkligen ett bra avslut! Och jag är glad över att jag hela min gryndskole tid haft så himla bra lärare och helt fantastiska klasskamrater. Ångrar inga beslut jag tagit inom skolan. 

Till hösten blir det samhälle, och förhoppningsvis blir det också rätt bra. Det var ju samhälle jag ville ha så jag har ingenting att klaga på där. Nu ska jag avsluta ett stort kapitel i mitt liv och jag ska göra det på bästa sätt, men vänner jag älskar! 

Vi hörs, ha det bra! 




RSS 2.0