De beställda tårtorna.

Fick en beställning på 3 tårtor utan gräddfyllning.. jag fick verkligen fundera, men jag fick till en både snygg och god tårta. Så jag hoppas dom ska tycka om den mycket! 
 
Det är en Moussetårta med hallon och choklad mousse, och som botten har jag en nötmaräng. 
 
 
Ett tips till dig som är hobbykonditor, gå till närmsta konditori och köp tårtkartonger, det är både snyggt och enklet att flytta tårtorna i. 
 
Pusss

Idag

Kom precis hem ifrån jobbet, är väldigt skitig och luktar jordgubbar.. Haha, idag blev det 60 L. Nu ska jag fortsätta jobba, jag ska göra 3 tårtor som jag fått beställda. Roligt att fler och fler vill ha mina tårtor :) blir så glad! Bild på tårtorna kommer upp senare!

Ikväll ska jag nog umgås med Gislöv gänget, men vi får se!


Igår

Igår umgicks jag med Wilma, jag och ha
Hon gjorde tårta och snackade en massa! Kommer sakna henne så nu när hon åker till spaninen ... :'(


Bakken 2013

Bakken igår var supermysigt. Saknar det redan, här har ni bilder från igår, hoppas ni ser hur kul vi hade!
 
 
 
 
Pusss
 

Working like a boss

Jobbat idag med, idag plockade jag till och med 15 liter mer än igår. Så tjänade 240 kr idag, känns bra. Men Gud vilken träningsvärk jag har fått... Helt sjukt fan. Jag fattar inte hur jag ska klara av träningen.. Men annars är det väldigt lugnt att jobba. Man vänjer sig vid det och nu tycker jag det är lite små mysigt att lyssna på musik och plocka faktiskt!

Imorgon ska jag åka till bakken, så jag kommer ta med kameran, det lär bli mååååånga bilder som senare kommer ut på torsdag efter jag jobbat klart. För tror inte jag kommer hinna med bloggandet när jag kommer hem, för då ska jag sova! Sen på torsdag tänkte jag och Wilma Larsson umgås. Kommer bli super mysigt!

Puss


Börjat jobba

Började jobba idag, jobbade bara i 2 timmar.  Mellan 8-10 i förmiddags, det är super att jobba så tidigt
Plockade 45L, för vi fick inte plocka mer idag, konstigt.. Men tjänade ändå 180 kr, alltså 90 kr i timmen, det är riktigt bra betalt. och om jag plockar lite mer än 45 om dagen nu denna månaden jag ska jobba kommer jag tjäna 5500 kr ungefär. Och det är helt okej för 3-5 timmars arbete om dagen, men jag får se hur mycket jag kommer orka jobba nu... Men det lär bli lite pengar iallafall.
 
pussss

helgen

Förlåt för dålig uppdatering, vet att jag varit riktigt dålig senaste veckan. men har haft så sjukt mycket.. här kommer helgen iallafall. 
 
 
Torsdags: Var på dala hela dagen, spelade match och stack sedan ut på dala igen och hade grillkväll. Sedan gick dom andra hem medan jag och hk stannade kvar med phelix nilsson, tom och oscar. kom hem runt 1 tiden.
 
 
 
Fredags: firade midsommar med släkten.
 
 
 
Lördags: Umgicks med erik och hk under dagen, och sedan med gänget jag har där ute. Myskväll! 
 
Söndags: firade moster emma, sova även med wilma ahl. 
 
så, det var min helg. Det har varit super mysigt. Hoppas att ni hade en bra helg ni med. 
 
Pusssssss
 
 
 

dygnen


 
 
Förlåt för att jag inte bloggade igår, hade inte tid. Men tänkte berätta lite om vad som hände från månags tills idag. 
 
Måndag: jag träffade sandra och vi umgicks, tog bilder och tältade. Hade det verkligen super mysigt. 
 
Tisdag: jag och sandra vaknade och gick upp, åt frukost ute i det fina vädret och bestämde att vi skulle sticka till dala, vi var på stranden hela dagen och jag träffade många nya vänner, hade en super dag och det slutade med träning, sen ringde ebba och jag cykla hem till henne och det var där jag spenderade natten. så detta dygnet har jag verkligen haft fullt upp. 
 
Idag: jag och ebba vaknade ganska tidigt, vi gick till entre och köpte bullar och jordgubbar. Sen har vi bara mysigt, sett film, och ätit en massa.. hehe.. 
 
Nu är jag hemma igen, försöker ta tag i mitt rum och en massa annat som ska fixas, i med att jag inte varit hemma har jag en hel del att städa .. trevligt.. men det måste bar göras. så vi hörs senare. 
 
 

Oj vad glad jag blir

Igår hade jag över 110 unika besökare, det värmer verkligen, kul att så många vill läsa min blogg. Jag har haft fler, men det är inte långt ifrån rekordet.

Sommarlov dag 3.

Godmorgon kära läsare, idag känns det verkligen i hela kroppen att det är sommarlov. Hela helgen var jag ute och träffade kompisar, och sen gå och lägga sig, men inte behöva gå upp.. sjukt underbart.
 
 
Gårdagen var lyckad, hade verkligen mycket trevligt. Men när jag skulle till skegrie blev det problem, jag hoppade av fel, jag hoppade av i håslöv istället för skegrie. Men sån tur är så har mina killkompisar moppe, så dom kom och hämtade mig. Haha, tur det för annars vetefan..
 
 Vaknade runt halv 11 tiden, gick upp och gjorde frukost. Hel ahuset är tomt och jag bara njuter av tystnaden. Vädret är dock inte så jättebra just nu, men på klart.se står det att det kommer klarna upp om nån timme. Sandra krugly kommer hit om en timme typ, vi ska ha en riktig mysdag. Bara sola, ta bilder, laga mat och snacka en MASSA. 
 
 
pussss

fotoshoot

 

Skolavslutningskvällen, bilder

Bilderna kommer ifrån Linnea hk's blogg, jag hade inte kameran med mig.

http://linneahyeknudsen.blogg.se/


Betyget

Super nöjd. Fick 292.5 poäng, Bland dom bästa på skolan faktiskt.
 
 

sommarlov dag 2

 
 
 
Idag ska jag hem till max, med måns och wilma. vi ska nog bada och det lär nog blir en massa snack.
 
Men först ska jag träna, ut och springa 5 km och sen köra fyspass efter åt. älskar känslan du får efter du tränat, jag tränad ju igår med. jag ska försöka ha som mål att träna 5 dagar i veckan nu på sommarlovet, så får vi se hur det går.. men jag vill verkligen komma i form på riktigt nu. så det är bara att kötta.
 

Ny header

Vad tycker ni om den nya headern? jag gillar den mycket. jag har själv tagit alla bilderna och dom blev väldigt fina.. man känner sommarkänslan, men lämna gärna en kommentar om vad ni tycker.
 
pusss

Sommarlov Dag 1.

Idag gick jag upp runt 10.00 tiden, jag åt och sen stack jag ut och tränade med pappa i 50 minuter typ. Riktigt skön känsla, sen kom morfar och moster Nina med keve, och vi satt och snacka. Vi ska grilla ikväll, mysigt.

Jag har gjort tårta också. En nöttårta som man bakar utan ugn.. Så god. Allt du behöver är:

100 g smör
400g hasselnötter
1 dubbeldaim
150 g choklad

Grädde
Jordgubbar

Du mixar sönder nötterna och 50 gram choklad och daimet. Sen smälter du 100 g choklad och blandar ner i smeten, sen klickar du i mjukt smör och blandar till en fin smet. Sen häller man upp det i en form och lägger det i frysen.

Garnera med grädde och jordgubbar.

 
 
 


Puss


Sommarlov

Sommarlovet börjar nu, Gud vad jag ska ha kul i sommar. Redan ikväll börjar alla ute kvällar, jag och några kompisar ska ut till dala, grilla och mysa en massa. Kommer bli super trevligt. Jag och hk åker nog hem runt 1.00 tiden, sen imorgon ska jag bara sova.. Ohh så skönt det ska bli, sen börjar jag jobba nog i nästa vecka. Så jag får vila medan jag kan.


Dåligt bloggnade

Vet att jag bloggat dåligt senaste tiden, men jag har haft så fullt upp. Nu när jag slutats morgon och fet blir sommarlov lovar jag att jag ska börjar mer flitigt :)


Föräldrarkväll i skolan

Så awesome vi är .. Haha


En underbar helg

Denna helgen har varit underbar, allt från solande och badande på stranden till tältande och shopping med vänner. Denna helgen kunde bara inte varit bättre. Och nu blir det släktkalas för Nina fyller 41. Så helgen avslutas även super bra! Grattis fina moster Nina :)


Hissar

Jag måste säga att detta är verkligen värt att testa, det smakar verkligen mjukglas och är inte svårt att göra. Det tar bara 3 timmar. Men om ni testar skulle jag valt smaken naturell istället, för chokladen var inte i min smak. 

Ändrade planer

Det blev inget emporia idag, hjälpte mamma och mormor med begravningen istället. Nu snart drar jag till Hannah Potter. Senare ikväll blir det dalabadet med tjejgänget och Hannah ;) mysss

Nu ligger jag i skolan och myser.. Ohh vad jag längtat till sommarn!


3 dagar

Varit sjuk i 3 dagar nu, det är inte kul att ligga i sängen i 3 dagar i streck.. Man börjar fan få slut på bra filmer efter 15 år. Så nu är jag jävligt trött på allt. Har varit riktigt förkyld i 4 dagar snart och har haft feber i 2 dagar.. Men mår lite bättre idag, så imorgon hoppas jag på att jag är frisk.

Jag satsar på att åka till Emporia med min babe Hanna Håkansson. För jag MÅSTE bara handla kläder och avslutnings outfit. Och jag fick ju en hel fel pengar på min konfirmation som jag hade tänkt göra mig av med.. Hihi! Och bilder på mina fynd kommer självklart ut på bloggen sen.

Såhär ser min lång helg ut i övrigt!

Torsdag: emporia med Hanna, kanske umgås med tjejgänget- Sanna- Simonsson- hk.

Fredag: begravning- sova med Wilma

Lördag: förmodligen umgås med Hannah

Söndag: förmodligen umgås med Ebba


Pussar och kramar


I will find someone like you again


mina senaste veckor

Mina senaste veckor har sett ut såhär, min morfar opererades för nån vecka sen. Han är frisk nu och ska skickas hem på fredag. Mina mormors syster dog för snart två veckor sen.. jag vad ska man säga. En stjärna slockna helt enkelt. Hon ska begravas nu på fredag och jag hade tänk sjunga. Jag har konfirmerats, det var trevligt. Jag har firat morsdag och gjorde tårta. Tänkte lägga ut bilder på det, men hela blogg.se klödar som vanligt så jag får se om det blir några bilder..
 
 

 
 
pusssar och kramar 
 

så nu kör vi igen

Tänkte börja med bloggandet nu igen, allt börjar bli normalt igen. Jag kommer under dagen lägga upp lite bilder från senaste tiden ifall det är nån som undrar vad som hänt :)

RSS 2.0