Går på övertid.

Hej allihopa. Just nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, sov 4 timmar i natt. Sen efter det har jag jobbat i 5 timmar och nu ligger jag här och är helt slut i hela kroppen.. Usch! 
Men det var nog värt det ändå. 

 Om nån timme ska jag dra till Sara! Där blir det pizza och film med några andra mysiga brudar! Kommer somna 8, men whatever, ska ha en awesome kväll iallafall! Hoppas allt är bra med er, så hörs vi 



Cozy





Godmorgon älsklingar



Godmorgon. Hoppas ni alla mår bra! själv är jag DÖÖÖ förkyld och har ett sträckt baklår.. Så livet har ju varit bättre! Men i övrigt flyter allt på. Idag ska jag träffa Jakob, och SEB blir det sjukt mycket plugg! Denna veckan är helt galen när det gäller läxor. Men det är bara att härda ut. Hoppas ni har en bättre veckan, puss och kram! 

Handboll på g

Idag är det SM steg 2 som gäller. Men vi har ingen vidare tur, två av våra duktiga nior är sjuka.. Asså orkar inte, blir så arg.. Men ja! Jag ska iallafall göra mitt bästa, även fast jag är svin sur. Hag mår också dåligt, är väldigt förkyld och har världens huvudverk. Men tänker kämpa på bra ändå. Man kan inte göra mer än sitt bästa trots allt. Hoppas att det går bra iallafall. 




Ni går ha en bra dag, så kommer det ett inlägg ikväll om hur det har gått. 

Puss 

Galen dag.




Gratulerar Sanna

Idag fyller Sanna år! Så hela eftermiddagen har jag tillbringat med henne och vänner! Gjorde även tårta till henne och fick betyget "den var ju faktiskt god".. Haha tack Sanna! 






I skolan var det stoppdag (elevens val typ) jag hade hemkunskap, så jag har bara ätit kakor och tårta hela dagen.. Alltid lika bra! 

Ikväll väntar träning, ska bli skönt att få röra på sig efter denna dagen! Men ska laga mat och hinna med lite läxor först är det tänkt. Hoppas ni har en bra kväll, så hörs vi :* 



Gymnasieval

Gymnasie?

Jag har tänkt mycket länge på vad jag vill bli, och vad jag vill läsa. Men grejen är ju att snart måste jag börja välja, alla mina val här i livet kommer snart rassla in. Gymnasiet? I Trelleborg eller Malmö? Linje? Estet eller samhälle? Läsa vidare eller åka utomlands? Flytta långt hemifrån eller bo kvar?! Ja snart ska allt ske. Och valet jag står inför just nu är, gymnasie. Och jag är mer eller mindre LOST. Jag vet väll inte vad jag vill? Jag vill bara att allt ska vara bra, att alla mina kompisar ska stanna. Skolan ska väll inte ha någon betydelse? Så varför ska alla då gå i Vellinge. Jag vill inte gå i Vellinge, jag vill inte splittras i heller. Det känns som om gymnasiet fungerar som ett test. Vännerna du har kvar efter är vännerna som är här för att stanna. Det är vännerna som du kommer behålla. Dom andra kommer mer eller mindre långsamt försvinna ut ur mitt liv. Men jag ver inte om jag är redo än, om jag är redo att lämna allt jag har. Växa upp, hitta mig själv som person... Men åter till gymnasievalet. Jag funderar på estet eller samhälle i Trelleborg. Jag var på estet och skuggade för någon dag sen och det var väldigt trevligt där, men samtidigt var det inget wow. Jag blev inte mer säker på mitt val för att jag skuggade, eller kanske blev jag. Jag kände att jag inte passade in till 100% där. Att det inte var helt jag. Jag som person har väldigt många olika sidor. Och en del av mig passade perfekt. Medan en annan inte passade in alls. Och jag känner att jag kanske bara skulle ha sången som en hobby ändå? Jag vill ju inte arbeta med musik. Så kanske är det bäst att gå samhälle?! Där ska ju de flesta gå ändå. Eller ska jag bara göra detta för mig själv. Det är de som är den stora fråga. Just nu vet jag verkligen inte vad jag vill. Och om 3 månader ska jag ha bestämt mig. Det är de som är det sjuka. 3 månader, 12 veckor. Sen ska en stor del av mitt liv vara beslutat.

Det var bara lite tankar jag hade i huvudet och ville få ut. Gulligt om ni läste hela! Pussar Linnea

Godnatt




Allting verkar vara så självklart nu

Just nu rullar livet på bra! Inget speciellt händer, det bara rullar! Och det känns bra att veta att du ska gå upp, dra till skolan, komma hem, plugga lite, kanske jobba? Eller sjunga, spela handboll? Eller umgås med någon mysig vän! Gå och lägga sig. Och sen bara det börjar om! Och så fortsätter det. Det är en otrolig lättnad. Veta hur dagen ska gå. Inte behöva vara orolig. När livet rullar på såhär bra så går tiden också otroligt fort! Snart är hösten över, den blev verkligen inte som jag hade tänkt mig, men den är över snart. Snart har hela 2013 gått, året då allt hände. Allt bra, allt hemskt! Snart är det över. Jag ser 2013 som ett år av händelser, jag tror det var året då jag hittade mig själv. Hittade min plats i mitt liv och i samhället. Nu har jag vännerna jag vill ha, dom andra har försvunnet. Jag gör det jag tycker om, det andra är borta! Allt faller sagta på plats igen. Visst klart att allt inte är bra, men det blir bättre. Och jag tror att när 2013 är över kommer jag vara en helt ny person. Men nya ögon, en Linnea som ser på livet annorlunda. En som uppskattar dagarna mer. En Linnea som vet att det man glädjs åt idag kan vara det du gråter över dagen efter. En Linnea som uppskattar livet mer än någonsin! 


Dagen: 

Skola
Jobb
Ingen träning, mådde dåligt 
Mys med musik
Läsning 
Godnatt världen. 

Det var min dag i kort version. Hoppas ni mår bra, så hörs vi imorgon fina läsare :) pussar Linnea! 




mysdag med handboll

 
Hela denna helgen har varit hur bra som helst, bestämde mig för att ta lite egentid och mysa till det med familjen för engångsskull. Var ett bra tagsen jag var hemma både lördag och söndag, men nu tog jag tid för det! 
 
Jag vaknade runt 10 tiden idag, vi hade samlink kvart i 12. Vi åkte upp till helsingborg och spelade dålig handboll.. Det var ingen bra match alls och det kändes som om många av våra spelare var trötta och saknade motivationen att spela bra idag. Men jag presterade ganska bra idag, igår gjorde jag en dålig match så det var riktigt skönt att få det att stämma igen. Mtachen slutade i vilket fall som helst 15-18 till OV helsingborg. 
 
Jag kom hem runt 5 tiden och mamma hade lagat farsdags middag.. Det var otroligt gott! snart väntar även en god efterrätt.. :) Så tror att det lär bli en bra avslutning på denna helgen faktiskt! Hoppas ni har det superbra ikväll, och så hörs vi snart igen. 
 
Pussar Linnea 

Myskväll







Myser till min kväll. Ska stanna hemma och bara se film och mysa! Är så sjukt sugen på chips och film. Vill inte göra någonting alls idag. Kommer förmodligen lägga mig ganska tidigt och sova ut ordentligt också. 

Puss 



Bakat tårtor, handboll

Idag vaknade jag hemma hos Wilma, var hos henne igår. Vi träffade Albin och Erik! Hade verkligen superkul. Kag och Wilma gick upp tidigt och åkte till samlingen. Vi spelade mot damjuniorer på södan, 21-28 blev resultatet. De var större och fick övertaget. Men vi kämpade på bra ändå! Vi gav oss inte. Så jag är stolt över laget ändå ikväll! 


Så fort jag kom hem började jag baka tårtor till morfar. Han fyller snart år och vi firade honom idag. Det blev prinsesstårta idag. Kände för att göra något lite enklare. Tårtan blev väldigt god, och så tjänade man lite pengar också. Det är faktiskt förjävla bra att få betalt för det man tycker är Svinkul! Nu ska gästerna snart gå, så jag ska bädda ner mig i sängen och se film hela kvällen. Känner inte för att göra något alls ikväll! Bara mysa och se film! 

Hoppas ni har haft en bra dag, och att ni får en riktigt mysig kväll! För det hade jag tänkt iallafall. 

Pussar Linnea 



Dagen

Idag är det vanlig skola, sen blir det luciaträning ikväll med skolan. Sjukt att det var ett årsen jag gick lucia sist, känns som nån månad sen.. Efter skolan blir det gym med Sara. Vi ska gå på ett gympass idag, ska bli skönt att få ta ut sig helt! 

Här kommer dagen bilder: 







Utan dina andetag

Tänkte det var dags för en sång video, längesen sist! Den här sjunger jag just nu på sången. #nohaters tack.


Gör ett försök till

Tänkte försöka bli lite aktiv igen. Har varit så äckligt mycket senaste tiden. Handboll, vänner, fester, tjejkvällar, jobb och skola. Så har inte haft tiden alls.. Men nu tänkte jag köra igen! 




Hoppas ni hänger på och läser. 

RSS 2.0