Påväg till Åhus

Just nu sitter jag på tåget mot Kristianstad, där ska jag sedan byta till bussen till Sandra! Ska på tjejkväll i kväll igen. Igår var jag hemma hos hk. Det var galet kul, dansade som idioter! Men ikväll kommer jag inte orka vara lika på.. Jag kom hem sent och var på södan 8.00 för en tuff morgonträning med laget, men vi somnade inte iallafall! Jag hör av mig mer om gårdagen när jag är hemma igen imorgon! Puss på er



some pics

 
 
 
 

all natural

 

varför jag inte bloggat

jag har inte bloggat för att jag har haft dator, mobil och ipad förbud. även utegångsförbud.. ja, gjorde en dum grej och fick för det också. Men nu är datorn tillbaka! 
 
 

Köpte ny vinterjacka i lördags med mammi

 
 

Dagens outfit





Tjejkvällen i fredags

Tjejkvällen i Fredags var supertrevlig och hur mysig som helst. Maten blev väldigt god som jag och sara lagade och sara var nog väldigt nöjd med hela kvällen. 
 
 

helgens outfit

 

Höstdag




Dagens outfit

 

Myskväll med saris

 

When its perfect.

 
 
Orgideer är nog bland det vackraste som finns, och jag älskar att fotografera mina två blommor som står i mitt fönster. Dom är så fina bara, jag blir så glad när jag ser denna bilden bland annat. Och därför texten, when its perfect. För enligt mig är en orkide perfekt. 
 

Dagens


 
Idag har jag praoat som vanligt, och efter det drog jag hem till sara och handlade till saras tjejmiddag imorgon. Det kommer bli supermysigt! tre rättersmiddag och en massa tjejsnack. Kommer blir helt underbart. 
sen ikväll har jag gjort kanelbullar, tänkte ta med det imorgon till jobbet. Ängel som jag är, mina arbetskamrater förtjännar det.  
 
Puss
 

Vad betyder handbollen för mig?

 
 
Jag har spelat handboll i snart åtta år. ÅTTA år, det är helt sjukt. Jag har ängnat så mycket tid åt denna sporten, så många timmar, dagar, veckor. Alla träningar, cuper och matcher. Som vi har slitit på träningarna, speciellt den senaste tiden med aldin. Då har alltid blivit mycket mer, mer träningar och mer tid. Hårdare arbete och bättre utveckling. Så frågan är, ångrar jag det? Ångrar jag allt mitt hårda slit. Nä, jag ångrar inte en ända minut av tiden på planen. Jag kommer aldrig ångra denna sporten. Det är en del av mig nu. Det är en del av den jag är och personen jag kommer vara i framtiden. Och visst sporten i säg, säger mig inget längre, den är väl inget speciellt. Men mitt lag och mina tränare har blivit som en stor familj till mig. Jag har delat allt ifrån skratt till tårar med dom underbara tjejerna. och idag känner jag att jag aldrig vill lämna dom. Aldrig vill lämna planen och min familj, det skulle bara vara för svårt att göra det. Jag tror inte ens att jag skulle klara av att vara ifrån dom, det hade bara blivit så lång tråkigt. Så svaret på rubriken, vad betyder handbollen för mig är: Handbollen betyder allt.

Mysdag

 

Dagens outfit

 
 

Min nya ide.

 
För att bloggen ska bli lite nyare, och lite roligare gör jag nu tidsinställda inlägg som jag sprider ut över veckan. Dom handlar om allt från mina intressen till speciella händelser. Så nu kommer uppdateringen bli lite bättre än innan i allafall, och så hoppas jag att ni kommer uppskatta min blogg mer och börja följa den dagligen. Morgonens ämne är handboll. 

Gårdagens shopping

 

rensar garderoben

Ut med det gamla och in med det nya. Ut med sommaren och in med vinterna. Bort med klänningar och det vita och in med tjocktröjorna och det svarta. Denna hösten vinterna sattsar jag på mycket tjocktröjor och färger, jag sattsar på vinrött, mörkblått och gröna färger i höst istället för bara svart och vitt. Denna hösten ska jag verkligen ha kul och min ny stil och mitt nya jag ska få bra minnen! 
 
Jag rensade bort två kassar med bara sommarklädder och har ändå behållt alla tröjorna. galet, men min garderob är nu fylld åter igen med tjocktröjor och andra varmaplagg av olika slag.
 
 

myskväll/dagen

Just nu: Sitter i min säng, brevid mig sitter min reetarded friend hk. Nä, skämt osido. Sitter och snackar med syrran, pratar om livet och sånt. 
 
 
Idag: Praoat och shoppat på stan med mammi, många hundra fattigare men så mycket gladare. Bilder på det kommer upp imorgon vid lunch skulle jag tro. 

 
Och måste bara säga att jag älskar min praktik som fan redan, älskar mina arbetskamrater och älskar jobbet helt enkelt. Och ni som inte vet var jag är så är jag hos vår lokaltidning, Trelleborgsallehanda. 
 
Puss
 
 

favoriterna

 

RSS 2.0