Hur jag lockar mitt hår

Haha jag är ju inte super på videos direkt, men ville ju inte göra mina läsare besvikna .. Så här kom den ändå!


Tjejkvällen var sjukaste!

Tjejkvällen igår var hur kul som helst, började med middag och lekar och slutade med värsta festen hos wilmas grannar.. Haha vi hörde hur mycket musik dom spelade så vi fil dit och var med och dansade.. Haha dom var hur roliga som helst! Dock inte helt nyktra, kom hem runt halv 1. Och somnade glad!

Idag ska det hinnas med en hel del, ska städa mitt rum och hjälpa till med lite annat i huset :)

Tänkte även blogga lite mer ikväll. Men vi får se vad jag hinner med.


.


Min älskade fina kusin Arvid


Sjukaste löptestet

Träningen idag började 10.00, det var nog den jobbigaste träningen i mitt liv faktiskt, vi körde fysträning och sen hade vi ett löptest som skulle kolla vår kondition efter försäsongen.. Asså det var så jobbigt att man bara ville bryta ihop och gråta på golvet, men jag genomförde det dock fick jag några sekunder för långsam tid enligt vad vi skulle ha, jag hade 33 sekunder i genomsnitt när vi skulle ha 30. Men jag är ändå väldigt nöjd! Jag springer ju inte lika mycket som dom andra i laget och jag var dessutom väldigt förkyld. Men direkt efter jag var klar med testet kom astman i fatt mig, och jag fick ingen luft alls. Fick ett sånt obehagligt anfall dom jag får lite då och då. Fruktansvärt är det, men livet är inte allt lätt! Jag klarade iallafall av dagens träning och är stoltare över mig skälv än jag någonsin varit :)


Nu är jag på väg till min nya kusin som föddes i måndags, ska bli så mysigt att få se han för första gången :) sen ikväll blir det tjejkväll hos Wilma Ahl, underbar dag!!


Igår

Hej läsare, igår var jag i skolan och sen drog jag till frissan. Och gissa vad? KAH klippning hår kort.. Klippte det 12 cm helt sjukt att jag vågade klippa det. Mitt långa fina hår :(

Men det blev fint, och känns bra med lite kortare till hösten!

Sen igår kväll tränade jag och efter det hade jag myskväll med mina brudar hos hk! Det var super trevligt och mysigt som det brukar vara!

Här kommer blid på mitt kortare hår :)


Ännu en dag i skolan


Första dagen i skolan


grejer ifrån tjejkvällen & shopping

Här kommer lite saker som jag fick i lördags på tjejkvällen och som jag shoppat själv senaste dagarna.
 
 

Morgon träning på g

Nu är det lördagsträning igen, värst träningen på hela vecka... Mys..en det är även sista träningen vi har kvar av vår försäsong.. Vilket känns amazing!!!
Nu ska vi dra ner på träningen så vi kan få tillbaka ett liv lagom till skolstarten, men det ska ändå bli skönt!


Att förlora någon du älskar, till något du älskade.. Det är svårare än jag trott


Dagen

 
Idag ska jag träffa ebba, vi ska fixa en hel del grejer idag. Vi ska fixa några grejer till ebba som nu snart börjar gymnasiet, och sen ska vi fixa med baking till på lördag. Vi ska nog baka efterrätten också idag, om vi hinner. Sen ikväll blir det träning som vanligt.. och sen är det bra en enda jävla träning kvar av denna försäsongen.. gash vad underbart! 
 
 

Dagens outfit

 
 
 

Bara jag som inte kunde sova inatt?

Rubriken talar, kunde inte sova inatt.. var vaken till 2! 
Men det regnade och blåste så mycket att jag trodde att hela huset skulle ramla ihop.. obehagligt, så nu är jag sjukt mycket tröttare än i vanliga fall! 
 
 

storstädning

Hej på er läsare, idag har jag verkligen bara tagit det lugnt.
 
Började dagen med film. Gick och åt frukost och satt sedan och lyssnade på musik och var lite social på mobilen. Efter lunchen gick jag och tog ett härligt bad med ansiktsmask och bara mös!men sen var det dax att ta tag i mitt rum som verkligen var KAOS!!!!!! Var längesen det var så sjukt stökigt, men har int eorkat städa. Så jag tog hand om mitt lilla rum, och nu sitter jag här super nöjd! 
 
Snart blir det träning, ska bli sjukt härligt! för behöver verkligen röra lite på mig efter denna lugna dag.. kan inte säga annat än att jag saknar skolan, och att få lite rutin på livet liksom! Och sen vem älskar inte höstens alla mysdagar? liksom gash vad jag längtar! 
 
 
Haha ja ni såg hur stökigt det var.. btw, nu fick nu ju till och med en liten rum tur på köpet! 
 
 
 

fotoshoot med sandra

 

senaste tiden

Ja, som jag skrev i förra inlägget har jag börjat få rutin på livet vilket jag gillar, har tränat en jävla massa.. 10 pass på två veckor, men det är bara skönt! nu har jag snart bara 7 dagars lov kvar vilket jag tycker är helt ofattbart, jag menar detta när jag säger det. VAD FAN HÄNDE MED MINA 4 SISTA VECKOR? Dom bokstavligt bara försvann.. men ja det ska ju bli skönt med skola också, även fast det kommer bli så konstigt och lite tråkigt att vara äldst på skolan nu. 
 
Den senaste tiden har jag tränat, umgåtts, varit i en stuga i nyköping med kompisar till familjen, varit på kolmården, badat massor, varit förkyld och tränat lite mer! så jag har inte haft mycket ledig tid kan jag ju säga..
Och nu när skolan börjar kommer jag också förlora svinmycket tid till kompisarna vilket äär sjuk tråkigt, så ska njuta nu mycket sista tiden!
 
 

hade ingen inspiration

Hej alla läsare, var ett tag sen jag skrev något här.. Märker att jag är en riktig period bloggare, jag skriver bara när jag har inspiration. Och det har jag inte haft senaste tiden, mitt liv har bara flutit på som vanligt sen jag började träna. Vaknat, ätit,umgåtts,tränat,ätit,sovit. Och så har det varit vardag i två veckor i stort sett, förut igår, då låg jag i sängen hela dag, för jag var riktigt förkyld.. Det är jag idag med, men det är hanterbart idag. 
 
Men ja, ni får väll helt emkelt lave med att jag bloggar mycket ibalnd eller inget andra veckor, men just nu vill jag skriva av mig en massa. Så det blir nog en hel del bloggning nu ett tag. 
 
 

RSS 2.0