bästismys och nya foton

 
 
Imorse ställde jag alarmet på 110, gick upp och tog bussen in till malmö med sara. Shoppade, luncha och pratade en massa. När vi kom tillbaka till stan tog vi ett par bilder och drog hem till sara. Nu har vi provat kläderna vi köpte, bestämt vad vi ska ha på oss på fredag och sånt. Ska till strandbaden då nämligen, jag och sara är så sjukt taggade. Det jag köpte i stan kommer upp på bloggen vi vecka hade jag tänkt. nu ska jag och sara se film och mysa. hoppas allt är bra med er. Puss  

Senaste veckan

Måndag: 


Skola, tog sönder min nagel, jobb, träning och plugg 

Tisdag: 


Var på gymnasiet på VIP-dag, för jag tillhör 30 bästa elverna i kommunen, efter det var det sönder plugg hos mig med mysfika med Simonsson! 

Onsdag: 


Missade idrotten i skolan så skrev eb uppsatts om idrott istället! Efter skolan blev det träning och sen plugg! 

Torsdags: 


Gjorde buffé på hemkunskapen i skolan, sen efter skolan mådde jag inte alls bra så tränade inte utan sov bort eftermiddagen! 

Fredag: 



Vaknar upp med feber och illamående, spydde två gånger och sen mådde jag lite bättre, på kvällen var det helt okej så mös med choklad och frukt innan jag gick och la mig tidigt!  

Idag: 


Vaknade upp med feber och halsont.. Kunde inte spela match så bara grät.. Men samlade mig och började städa och se film! Lagade mat och nu ser jag tv! Hoppas på att jag mår bra imorgon för då har jag planer på en hel dag med bästis 💕 

Hur jag ser ut idag



Detta är nog så mycket Lindahl det kan bli i en och samma outfit. Verkligen älskar den. Min favoritkofta och en superfin kjol på det som jag fick av Sara igår. Är absolut en mer klänning och kjol tjej än jeansbrud i alla lägen och så kommer det vara Föralltid :) 

Puss 

Vinter nummer två

Jag som var så glad över att det varit en fin och varm vinter.. Jag som börjat hoppas på vår snart. Ja, visst det är januari men så varmt som det varit skulle det inte vara konstigt. Men istället blev det snö och iskallt. Är inte sorlet glad över det.. Men är väll bara att gilla läget. Nu är snön här iallafall, dock lite försent. 


Dagens

Hej på er fina läsare! 

Idag försov jag mig lite .. Så fick en stressig morgon, men kom i tid ändå! Skolan idag flöt på väldigt bra, hade inga prov eller förhör så var bara en helt vanlig dag! Slutade halv tre och åkte hem. Ikväll ska jag på möte med jobbet och sen träning direkt efter, ska bli underbart med träning faktiskt. Längtar! 

Såhär ser jag ut denna kalla dag 






Min dag

Hej på er finisar 

Idag vaknade jag vid 11.00 tiden, gick ner och åt frukost och la mig i sängen igen och lyssnade på sorglig musik pch blev på ett sådant sjukt dåligt humör. Jag verkligen ledsen där ett tag.. Förstår inte mig själv ibland. 

Men ryckte upp mig och gick till Linnea hk! Jag, hk, Simonsson och Savannah gick till Willys och handlade lunch och glass. Åt och såg film och bara hade det mysigt! Precis vad jag behövde efter dagens dåliga start! Nu är jag hemma igen, svintrött så går nog pch lägger mig snart. Imorgon är det skola igen, kommer bli sådär kul.. Efter skolan ska jag på möte med jobbet och sen blir det träning. Kommer bli en helt okej dag! 





Hoppas ni mår bra, och att ni haft en grymt kul helg! Pussar och kramar Linnea 

Såhär ser jag ut idag





Vad har ni missat?

Vad har ni missat undertiden jag varit borta ifrån bloggen? Jo, det har hänt en hel del! 

Om vi börjar på nyår.
 
Jag började nyår med att bygga mina naglar på valen med Sara. Det kostade 520 kr och håller i 4-6 veckor. Jag blev sjukt nöjd och tyckte det blev riktigt fint! Så detta var verkligen värt pengarna. 



Jag firade nyår hemma hos Sara med alla mina vänner och kompisar. Det var väldigt trevligt, och vi hade hur kul som helst! Mitt bästa nyår någonsin om jag ska vara ärlig. Och jag hoppas på fler lika bra i framtiden. 

Innan vi gick till Sara var jag, Hanna och Amanda hemma hos Amanda och år där! Vi fixade oss ihop och åkte sedan hem till Sara. 


Efter nyår har jag också umgåtts med kompisar en massa, både tjejkvällar och kompishäng med kompisgänget en hel del.


Jag har firat min gammelmormor som blev 100 år förra söndagen.
Det är helt ofattbart att hon blivit så gammal, Gud vilken förebild hon är! Älskar henne så! Jag stod givetvis för tårtan :) 


Jag gjorde även tårta till Ebba, hon fyllde 17 år i onsdags! Var med pch firade henne på kvällen och hade gjort hennes tårta. Blev väldigt nöjd och fick mclet beröm vilket känns riktigt bra! 



Jag har klippt mig, kör på en lite kortar, mer lugg och livet livligare hårstil än förut! Blev väldigt nöjd och gillar det supermycket! 


Så det var nog det mesta ni missat, såklart hände det en massa mer också. Men om jag ska gå in på allt tar det för lång tid! Hoppas ni hade ett bra lov! Det hade jag verkligen iallafall, älskade var enda stund. 

Pussar Linnea 

Just nu i denna stund

Hej på er alla fina. 

Just nu ligger jag i min säng och ser film, det blev EGO ikväll. Den är lite småmysig, tycker om den skarpt! Så rekommenderar verkligen den om ni inte sett den. 





Jag skulle träffa Sanna och Linnea ikväll, men ja det blev inte av, klockan blev för mycket. Men jag kan säga att jag är glad över att det inte blev av, för är riktigt trött och mår illa ... Tror nästan jag håller på att bli sjuk! Men hoppas på det bästa! Så dricker te och försöker tänka på något annat än att jag mår illa, det kanske går över snart! 




Jag hoppas ni alla mår bra, och att ni har en rolig och mysig kväll. Jag ska försöka må bättre och hitta på något roligt imorgon, vi hörs.

 Pussar och kramar, Linnea 

Tillbaka igen

Så nu tänker jag ta tag i bloggandet på riktigt igen. Inga fler dåliga ursäkter, inget mer sånt. Har sån sjuk inspiration av mycket som händer i mitt lov och även andra bloggare. Så nu kör jag! Jag undrar också lite vad ni vill jag ska skriva om? Är det något ni vill ha annorlunda? Isåfall, kommentera det här under så jag kan ändra och förbättra. Tänkte också göra ett inlägg om allt som hänt sen nyår, alltså allt som hänt 2014. För jag har inte bloggat sen dess. Hoppas ni har en Supermysig kväll! 




RSS 2.0