Varit vaken i 3 timmar..

Hej kära läsare, just ny sitter jag i bilen på väg till Göteborg, jag och pappa ska nämligen titta på Nordencup (handbollscup för de bästa lagen i Norden) det ska bli riktigt roligt faktiskt! Det roligaste ska nog bli att träffa alla handbolls vänner, speciellt Åhus tjejerna. men har jag otur får jag inte träffa dom, men får hoppas att dom vinner! Vi kommer nog vara framme vid 11.30 tiden tror jag, så jag har några timmar i bilen som jag bara ska försöka sova bort.. Usch är riktigt jävla trött just nu asså.. Vi hörs i Göteborg bloggen!


Åker till Göteborg

Imorgon drar jag till Göteborg, ska titta på nordencup bland annat, men kommer nog bli lite shopping och sånt med :)


Lunch med mina girls i Malmö

Lunchar med tjejerna i laget i Malmö, vi ska senare till laserdome och kötta.. Haha hoppas det kommer vara bra för det var sjukt lääängesen !


Lunch med bästis

 


Dunkar musik

Ligger in min säng med musik i öronen, älskar att bara lyssna på musik och sjunga, haha. Imorgon blir det stan, ska köpa mobilskal och plast i med att det inte blev av idag.. Haha vi hörs sötnosar


Precis vaknat

Vaknat precis hos mina kusiner, hade en underbar jul afton igår. Är lite trött, men för att tillbringa lite tid med kusinerna får man gå upp nu ... Haha vi åker hem vid 14.00 tiden, då ska jag till stan och handla skal och plast till telefonen!

Vi hörs sötnosar


Årets julklappar

- iPhone 5

- present kort

- kläder

- halsband

- pengar

- bakverktyg

- baktillbehör

- en underbar jul


Julafton's outfit


Merry christmas

God jul på er alla kära läsare, hoppas ni har haft en underbar dag och att ni får en underbar kväll också. Jag ska fira jul hos Farmor&Farfar i år, hela pappas släkt kommer vara där och ska bli himla kul att få träffa alla igen, speciellt mina små söta kusiner. Vi spenderar sen natten hos pappas bror och kommer väl hem till trelleborg vid ett imorgon. Ha det bra !
 

normalt?

Jag har ju alltid vetat att min lilla mamma är mer kreativ än de flesta andra mammor, men är inte detta lite för mycket? Kan man inte ens få pynta sin julgran normalt.. Nä tydligen inte det.. HAHAH

Gulligt


Dygnet

Mitt dygn har sett ut såhär, i förr går sov jag hos Sara vi hade det mysigt och snackade en hel del! Sen igår drog vi till skegrie och umgicks med Saras två kompisar Hugo och Gustav! Kom hem vid 7 tiden, då kom Ebba hit och tillbringade natten här! Det blev en hel del skratt som vanligt HAHA. Idag ska jag fixa klart med julklappar och klä gran! Kommer bli mysigt! Bara jag som verkligen längtar till julafton?


Betyg

fick mitt första betyg igår, blev super nöjd! fick 280 poäng. As nöjd rent ut sagt! 
 

Jullov

Hej läsare, vet att jag inte skrivit på länge, men det har varit en hel del nu med betygen och skolan. Men nu är det jullov och det kommer bli riktigt kul. Ska hitta på en massa roliga saker i år.

Igår var det avslutning och bilder samt video på mitt uppträde kommer upp snart.

Idag ska jag julbaka med släkten, sen ska jag fixa lite julklappar hade jag tänkt mig, men vi får se vad jag hinner.

All I want for Christmas is you


Sjuk

Har varit sjuk idag.. blä.. Hatar det. Får se om jag går till skolan imorgon, men just nu känns det inte som det.. jaja, jag får se. Här kommer gårdagens outfit.
 

2 december

Idag har jag spelat handboll i Eslöv, det gick inte direkt som jag hade tänkt mig, men ja.. vi har tappat allt självförtroende nästan. Efter handbollen har jag pluggat, tog mig ca, 1 timme innan jag inte orkade längre haha..

imorgon blir det skola, sen blir det fysträning! vi hörs då, puss och kram !

min önskelista

Detta är vad jag vill ha i år.
 
1. En iphone 5
 
 
2. Hollister hoodies
 
 
3. En underbar jul med mycket kärlek.

DECEMBER

 
December i år börjar med något jag älskar, snö. Kan det bli bättre än snö första december? nä, det tror jag inte!Denna månaden hoppas jag på en mysig tid med vänner och släkt, jag hoppas på en rolig jul med mycket kärlek!

Curly hair

 
~ Livet leker

Sleep over med min homie

Sara och jag sova över hos mig igår, vi hade det myyyyyyssssiiigt och det blev en hel del skratt.. Som vanligt! Vi snackade en hel del och såg en väldig massa avsnitt av 1 3 hill! hoppas ni hade det lika bra som vi!
 
Kram

RSS 2.0