Handboll på schemat!


Back on track !

Ny klippt brud ! Älskar känslan av nyklippt hår ! Love.


Tar en jätteliten blogg paus är till baka på fredag. Har så mycket i skolan just nu att jag inte hinner. Det är därför jag inte heller uppdaterat på senaste tiden med.


Våfflor, mm !


Sanna,Elin,simonsson,Emilia,Savannah,clara,Sandra & josefine tack för en härlig dag ! 


Handboll, våfflor och ut !

Hej rubriken säger det mesta om vad som har hänt och ska hända :) vi har spelat match idag, vi vann även fast jag inte spelade då vidare bra ! Och nu ska jag ut och träffa lite vänner och ikväll blir det våfflor !? Kan det bli bättre !? Bara den lilla detaljen att jag måste städa -.- OHH .. Hatar att städa ! Jaja, nu ska jag ut sen stund i alla fall !

Hörs sötisar !


Allt gick från bra till dåligt !

AG Köpenhamn vann matchen och det var en riktigt härlig stämning ! Önskar inte en sekund att jag åkte dit ! Nu softar jag i sängen men kik och instagram .. Men ska nog försöka sova nu .. Tidig match imorgon på Södan ! Kolla gärna ! Matchen börjar klockan 11.00 på söderslätts hallen :)

~ jag kände nåt, det kan jag inte förneka ~ jag känner nått även nu men det är en känsla jag inte vill känna ~ allt blev bara fel, och jag sårade bara istället för att göra nån glad ~ mitt liv är bara en klyddig soppa ~


Mot Köpenhamn för handboll !

Taggar för handboll ikväll. Min pappa och jag ska in till Köpenhamn och titta på AG - SÄVEHOF. Kommer bli så fett häftigt. Längtar ! Kom precis hem från Fågelbäck med Sanna och Clara och Simonsson. Matchen blev inställd så vi stanna där en stund och snacka ändå ! Men det blev för kalt så jag gick hem ! Hatar att vädret är dåligt igen ! Jaja.. Nu jag jag vara glad och tagga handboll istället !


ROLIGASTE KVÄLLEN PÅ LÄNGE ! <3

TACK FÖR EN UNDERBART ROLIG KVÄLL SARA, OSCAR & BUSTER ! HAR INTE HAFT SÅ SKOJ PÅ VECKOR ! :) MÅSTE VI GÖRA OM ELLER HUR !? MEN NU SKA JAG GP OCH LÄGGA MIG OCH TAGGA MATCH MOT LANDSKRONA :) !


Haft en underbar dag med Sara Fard i solen !


Stoppdag, jag hade hemkunskap !

Idag hade vi stopp dag i skolan ! Jag hade hemkunskap med dom bästa ! Vi hade temat alperna och gjorde riktigt god mat !


Sämsta handbolls insatsen på ett år !

Fy fan ! är så jävla sur ! Vi spelade match ikväll.. Vi förlorade med 4 bollar ! Känns så jävla surt ! Vi spelade så himla dåligt att det var pinsamt ! Men det var bra kämpat ! Det jobbiga var att dom som tar ut skånelaget var och kollade på matchen :( men är nöjd med min insats ändå ! Jag släppte bara in 6 bollar bakåt och HK släppte in 10 mål ! Men vi gjorde inga mål framåt anfalls spelet var krampigt ! Jaja, nu får man tagga om till nästa helg ! Men det känns ju bra att vi leder serien ändå :)


Next stop school !


Haft en underbar dag med Elin Nilsson!

Haft en underbar dag med Elin idag ! Vi kom hem till henne och lagade lite mat efter som skollunchen sög ! Det blev Snabbmakaroner och bacon ! Rikitgt lyxigt ! Sen satt vi och snackade lite skit om typ ingenting medan hon satt och fixade mina naglar ! Är rikitgt nöjd ! TACK HJÄRTAT ;)


Grattis min älskade mormor !


~ outfit ~
Idag fyller min mormor år. Hon blir 67 ! så nu ska jag med familj ditt och fika och fira.
JAG ÄLSKAR DIG MORMOR !

GAMEDAY !

Idag har jag spelat handboll ! Vi mötte Eslöv borta. Matchen slutade 20-10 till oss och vi spelade bra handboll ! Känns som om vi aldrig förlorar :/ HAHAHHAHAHAHAH


Lördagen avslutades med Sara fard och en massa skratt !


Härlig dag i stan med Mathilda ! Nu blir det mys med tjejen med !

Hahah as gammal bild, men den bjuder jag på ! :) dagen spenderades i stan med Mathilda, nu fortsätter kvällen med Mathilda och mys ! Det kommer upp bild på mina jeans jag köpte i stan. Så härligt att äta glass i solen, något jag saknat ! Men nu ska jag göra maränger till ikväll, då det blir mumsig marängviss ! :)


You are a star !


Chillar med Wilma Ahl !


Linnea i farten ;)

Nu har linnea varit i farten igen ! denna gången pröva jag hallonmoussé, hitta receptet på en bakblogg ! http://bakemyday.se/ värd att checka in. Pappa är inte hemma ikväll så det blir mys med kyckling och efterätt. Även fast jag inte mår så bra.. har ont i huvudet och känner mig förkyld :( så skippa träningen :( <33
PUsssar

Grillkväll, första gången i år ;)

Kan det bli mysigare ? än grillat ! Nä tror inte det. <3
PUsssar ;)

Jag har fin fina tänder, sa tandläkaren :)

Kom precis hem från tandläkaren, det var en vanilg kontrol, men allt var fint. SKÖNT ! Nu sitter jag i solen och njuter. Äntligen kan man ha jeans jacka igen.. som jag saknat värmen ;) <3

Hissar !

Rekomenderar starkt ! riktigt god och till ett bra pris ! :) Alla bör testa och jag säger bara att jag älska den :) <3

Spring time !



Är sommaren på g ?

Äntligen kan man snart ta fram vårjackan och skipa vantarna på morgonen :) ohh.. som man saknat värmen :)
nu kan man vara ute på kvällarna och njuta ! sommaren jag väntar på dig !
Dagen har varit lite speciell, jag stod i vår skolkiosk för första gången :) det var lite krångel i början men det flöt på efter en stund. Hade det rikitgt roligt faktiskt. Men nu blir det lite extar plugg en stund :/ Har så ont i huvudet så tror nästan att jag går och lägger mig en stund sen :( <3
PUssssar ;)

Helgen har varit super, men nu är det plugg :/

Hej ! Helgen har varit helt suverän ! Inget kunde varit bättre :) vi hade det riktigt rolig i Maglarp och sen vann laget båda sina matcher i dag :) känner mig stolt över er tjejer ! Nu ligger vi etta i serien och har spelat minst antal matcher :) älskar er tjejer !

 


Mys med familjen ;)


Hemma igen efter en helt sjukt grym helg !


Nu drar jag mot maglarp :)

Nu drar jag till maglarp ni når mig på mobilen ;)
PUsssar ;)

Mot Maglarp !

Hej ! Dagen kommer tillbringas i Maglarp med laget :) det kommer bli riktigt roligt ! Vi kommer även sova över där och sen åker vi till matcherna imorgon tillsammans :) fast jag får ju inte spela :( ! Vi ska laga mat tillsammans och prata massor om laget ! Längtar redan :) kommer nig inte ta med kameran så hoppas att någon annan kan ta lite bilder :)


Fredags mys !


Chillar hos Sara fard !

Efter en rolig fredag sitter jag hos Sara nu och chillar :) fredagen blev oväntat bra faktiskt :) börja med att jag och Sara drog till Oscar och såg lite film ;) sen drog vi till bussen där två killar ( kommer inte ihåg vem ) underhöll oss till bussen kom och hämtade oss ;) så nu sitter vi här och har det bäst ;) ska bli en fet fredag <33


Plugg på G !


Mitt liv i bilder för en dag !


Skolan var lite trög, men det gick !

Skolan var lite trög i början märktes att jag varit sjuk länge :( har massor att ta igen och massor av vanliga läxor :( så det är nästan tur att jag inte kan träna :) för då får jag tid att jobba (Y)

Det är det värsta med skolan.. Att om man är sjuk länge och sen kommer tillbaka är man "efter" . Alla pratar om saker du inte hört / sett / märkt ! Ja det suger att vara offline i allas liv i en hel vecka :( vill bara att allt ska bli normalt igen, så efter skolan tog jag och mamma en tur på stan och handla lite :) en jeans jacka som jag velat ha länge ! Även en blus på HM som jag tyckte var väldigt "sommar aktig" ! Längtar som tusan på varmare tider nu asså ! Gud vad det ska bli skönt med april månad ! Imorgon kommer Elin hit och vi ska nog snacka en hel del ;) ska bli mysigt ! Godnatt.. Bilder kommer imorgon om jag hinner med allt plugg !

 

 


Mc, den lätta vägen !

Sitter och käkar nu, ikväll blev det mc. Ska göra klart det sista av läxorna sen och gå och lägga mig framför tven och tagga skola imorgon förhoppningsvis ;)


Feeling good !

Äntligen ! Jag mår bättre, nu när jag tagit penselin i två dagar mår jag bra igen. Känner mig trött, och ska äta ordentligt idag men sen så blir det nog skola imorgon efter en veckas vila :(
Måste även göra en heldel läxor och arbeten som jag missat, inte lika kul :/


Men jag lovar er att bloggandet kommer bli normalt igen ! :) och sak ta lite fina vår bilder snart också :)

PUsssar :)


Halsfluss !

Nu har jag varit hos läkarn, mamma tyckte vi skulle gå dit i med att jag har haft feber i 6 dagar nu, feber har varit över 38,5 alltid .. Har mått för jävligt ... Men nu vet jag vad det är :) jag har halsfluss och det botar man med penselin ! Så det ska jag ta i 10 dagar, och under denna tiden får jag tyvärr inte göra något som har med aktiv träning att göra :/ så ingen handboll för mig på 10-11 dagar :( Jaja nu ska jag äntligen bli frisk :)


Nu är det vår igen :)

Äntligen är det vår ! Som jag saknat värmen :) men nu är våren på G :)


RSS 2.0