Taggar Liseberg !!

Imorgon drar jag till Liseberg med familjen! Kommer bli as kul, ska åka sönder mig! Hahahaha, hoppas jag överlever! Åker tidigt imorgon och kommer hem inatt ! Blir inget bloggande ! :) kanske imorgon bitti isåfall :)


Duktig tjej som gör sesamkyckling till familjen :)!

Gjorde middag till familjen idag, kände för att laga lite mat! För att baka och laga mat är ju bland de bästa som finns :)! Jag gjorde en improviserad kyckling rätt, slängde ihop lite grejer och de blev väldigt gott faktiskt ! Serverade kycklingen med lite ris!


Träning!

Ikväll börjar höstsäsongen för vårt lag, vi börjar träna inomhus igen :) som jag har längtat!! Är helt sjukt taggad, de kommer bli kul.. Har tränat själv de senaste 14 dagarna då vi har haft uppehåll med laget, så har saknat lagkompisarna :( !! Nu kör vi tjejer!


FINNS EN FÖRKLARING !

Jag vet, denna veckan har de varit usel uppdatering... Men de finns en förklaring! Vår bärbara dator har fått ett virus, de är den datorn jag bloggar som mest ifrån och de är den alla tusen bilder ligger i... Så just nu kan jag bara mobil blogga... De är tråkigt, men finns inte mycket jag kan göra åt de.. Ska försöka blogga en gång om dagen iallafall! De lovar jag! Men de lär inte bli världens bästa bilder i med att de är tagna med min telefon eller ipaden!


Scones, nomnom..

Blir lite Scones till frukost innan jag drar ut och kör ett Träningspass. Senare drar jag till Wilma Ahl, kommer bli trevligt att träffa henne, var sååå länge sen sist :)


Tillbringade natten utomhus!

Tillbringade natten utomhus, i ett tält med bästavännen Ebba. Vi hade sjukt roligt och skrattade en hel del! Kom precis hem och fick reda på att vi drar till stranden om två timmar.. Blir mysigt!


Mot LUND!

Mot lund med bästavän!


Dagens outfit.


TRUE.


FÖLJ MIG!

FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN  : http://linneanealindahl.blogg.se
 
FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM : LINN3A_NEA
 
FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK : LINNEA LINDAHL
 
Här delar jag med mig av min vardag. 
 
 

VÄLDIGT ROLIG DAG IGÅR.

Jag och Sara satte oss på 146 mot Malmö klockan 07.47. Vi kom hem vid 21.00. På de timmarna var vi med om en heeeel deeeel. Vi åkte först till Åhus med tåg och buss. Var i Åhus till 16.00 typ, sen åkte vi till Kristianstad och gick runt lite. Vi åt och tog tåget till Malmö. När vi kom fram till Malmö C hade bussen hem precis gått, så vi hade en timme i lilla Malmö, vi gick runt och tog en fika. Åkte med bussen hem och snackade lite. De hände en hel del, och kommer nog aldrig glömma denna dagen, eller vad säger du Sara ? ;)

veckan.


Mot åhus imorgon.

Jag och sara åker till åhus en sista gång imorgon. ska träffa kompisar och sånt. Bussen avgår 7.49 och vi är frame 11.00.. Kommer bli en väldigt rolig dag hoppas jag :) 
 

HHHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA, HERRE GUD!

De har nästan gått en vecka sen vi spelade åhus.. och jag har fortfarande ett blåmärke efter en boll på låret... de är ju bara helt jävla sjukt. Hon måste skjutit väldigt hårt den bruden.. De gjorde ont, men en vecka efteråt ? seriöst...
 
Ingen bra bild, men ändå..
 

Går dagens outfit :)


UNDERBAR DAG IGÅR.

Igår var jag och sara i åhus, vi hade väldigt trevligt, och träffade många trevliga människor. Vi funderar på att åka dit igen på lördag, men vi får se! hahaha, jag och sara tappa bort varann bland alla människor, hon hade stannat och börjat snacka med en tjej och jag hade fortsatt framåt. Jag gick med Elin då istället, och tre timmar senare hittar jag sara igen ;) super!

TRUE


Imorgon blir de åhus!

Imorgon drar jag och Sara till åhus :)
kommer bli roligt, om de inte regnar för mycket ! ;)
vi drar vid 10.00 tiden och kommer hem sent på kvällen, får se om vi stannar och ser finalerna! :)<3

ÅHUS 2012

Har haft två sjukt roliga dagar! träffat en massa underbara människor och fått göra de jag älskar, spela handboll. kom hem 1.00 i natt typ, var ganska trött då kan man säga.. vaknade upp jätteförkyld och hade ont i hela kroppen. Men de är värt de helt klart.

Mot Åhus!! Så sjukt taggad brud.


Linnea är duktig.

Haha, färgen tog slut innan jag var klar, så får fortsätta en annan dag :) jaja, de var väldigt roligt och jättelätt. Rekomenderar starkt, tog 20 minuter typ och det ända man skulle tänka på var att inte spruta för nära annars blev de jättebra ! 

KÄRLEK

 
 
 

åhus

 
Så sjukt taggad detta året, kommer bli så roligt! Bara två dagar och sen kör vi brudar.

true.


Fika med kusinerna :)

 
Kusiner på besök, så bakade en kladdkaka lite snabbt! mitt eget recept :) 
Här har ni nån bilder på hur de blev ;)

You gave me a choice, I chosed.


Things you never thought could happen, HAPPENS!


Riktigt bra dag igår :)

Riktigt bra dag igår. Träffade en massa trevliga människor och hade väldigt kul. Tråkigt att sara inte hängde med :( 
Men får åka tillbaka snart ! Nu får man tagga om till åhus, de kommer bli riktigt kul! :) <3 

Om en timme :)

Om exakt en timme tar jag tåget till Eslöv för att träffa zozan och Erica och många fler :) kommer bli trevligt ! Mamma kommer och hämtar mig vid 21:30 :) så har hela dagen framför mig ;)


NY DESIGN!

vad tycker ni ?

gillar/dissar ?

KOMMENTERA GÄRNA VAD NI TYCKER!


The amazing spiderman!

Filmen var riktigt bra faktiskt, hade inte trott den skulle vara de. Den påminner ganska mycket om den gammla filmen. Men i en ny tappning :) Den är absolut värd en 3/5 !


Text's


The Amazing Spiderman

Ikväll ska jag och sara på bio, hon vill se The Amazing Spiderman så det får de bli!
kommer bli roligt :), vi går nog en tur på stan innan bion :)<3 
 
 

Malmö med mamma :)

snart drar jag och mamma till malmö, vi ska handla skor till lilla mig :)
vi ska även träffa mammas kompis och ta en fika, kommer bli mysigt!

Underbar dag i stan :)

Kom presic hem från stan, varit där sen 12 :) haft roligt och träffat många ny människor :) ! Senare drar jag ut med några vänner :) får se hur det blir :) !


gäster :)


Ikväll kommer det gäster, ska äta och drickas gott!
Imorgon kommer zozi igen, vi drar nog till dala och har det gött!

Don't Wake Me Up ~


SARA :D

Sara är hemma igen, efter 3 veckor i turkiet ! Har saknat henne något sjukt! :) 
Hon kommer hit idag, vi kommer säkert snacka hela natten lång! :D 
kommer bli underbart! 
 

hemma igen.

Varit iväg i två dagar med familjen, men är hemma igen! hade 0 täckning där.. så det var LITE svårt att blogga :/ jaja!

chill'n whit my bestfriend zozan!

Zozi kom hit för ett par timmar sen, vi gick ner till stan och tog en fika. Träffade på wilma larsson, sanckade lite och sen drog vi hem. Hittade en snygg tröja och en jumpsuit ;) NJÖD.se

NÅGRA PRESENTER TILL :)


14 år.

3.juli.2012 
 

14 år imorgon :)

Imorgon är det dags. jag fyller år ! kommer bli trevligt, och min älskade zozi kommer hit ! 

Bakat ;)


PRESENTERNA :)

Här har ni mina fina presenter från släkt och vänner :) 
 

MORGONPASSET!

Gick upp klockan 8.30 :) 
Klockan 9.00 var det dags för att spring.. jag och pappa har bestämt nu när det är lov ska vi springa varenda morgon :) så härligt det var och jag mår super nu efteråt ! vi började med en 3 km's runda.. och vi ska öka sakta tills vi känner att det är ganska lagom ! jag rekomenderar detta starkt, riktigt underbar känsla när du är färdig ! :)
 

RSS 2.0