Hejdå Sverige, hej Rom !

Nu drar jag till rom med familjen. Vi har internet på hotellet så bloggar mer där. Ses ! 💋💪


Hejdå Sverige !

Hejdå Sverige, hej Rom ! Nu drar jag och familjen till Rom.
Kommer bli så himla skönt ! Men om inget går snett har vi internet på hotellet ! Så kommer kunna blogga, super ! Hörs kanske ikväll då ! :)


Tack för en underbar kväll tjejer !


Girls just Wanna have fun !

Tjejkväll på g! ska bli riktigt rolig :) vi ska ta massor med bilder och bada i pool ;) kan det bli ett bättre slut på en bra vecka ? Och så åker jag till rom imorgon och kommer hem på tisdag natt ! GAAAHHH... vilken vecka !

Hörs på onsdag om inte annat ;)


Glad tjej efter en regnig dag !

Dagen har varit ganska så härlig idag faktiskt ! Inga läxor att plugga på eller något att oroa sig för ! Allt har bara varit super helt enkelt ! Det ända som kunde varit bättre var vädret. Det har regnat hela dagen :/ nja.. Inte jättekul direkt ! Ikväll var det spelar och föräldrar möte med laget. Vi pratade om cuper och inställning och liknade. Nu sitter jag här och jag bara allmänt glad och dagen kan inte sluta bättre med lite glass ! :)


Skoltröjan har kommit ! :)

 

 


Migrän.

Har så ont i huvudet att jag mår illa. Inget bloggande !


Jag tror jag gillar dig.


Mot semifinaler och finaler.

Pappa och jag drar ändå till skurup och tittar på semi och finaler. Hoppas på bra handboll. kommer vara tråkigt att inte få vara med i år, men nästa år då vinner vi tjejer !

Dagens outfit.


Skånemästerskapen slutade som ett skämt.

Vet inte riktigt hur jag ska säga.. Men det började bra och vi blev etta i gruppen.. Sen spelade vi kvarts final och åkte ut.. Efter matchen vill jag vara springa iväg och gråta, men lyckades hålla tårarna inne tills jag kom hem.. Då stod jag och grät i dusch och ville bara att det skulle vara en mardröm.. HBK Trelleborg blev tvåa i serie och åkte ut i Skånemästerskapen i kvarten.. Inte okej enligt mig -.- Men det har gått neråt ett tag nu, men det går väl uppåt snart.. Känns nästan som vi nåt botten och siktar mot toppen igen.. Ja vi får träna på och se vad som händer framöver :/


Träning, plugg och plugg !

Denna veckan känns det som att det ända jag gjort är pluggat och tränat .. Har haft spanskprov idag och imorgon so prov .. Plus en inlämning på 20 sidor ... Drygt .. Så nu ska jag sova och tagga plugg imorgon bitti innan skolan. -.-' kan Det bli värre !? Nä tror inte det !

Kärlek till er kompisar !


Ny design !

inte helt nöjd, så kommer kanske fixa lite  till på den en annan dag. ser ni inte den pöva trycka f5 :)

BLÄ..


HOPPAR DU, HOPPAR JAG SARA !


Ett förevigt varar mer än två veckor eller ?


Detta hittar jag på !


Kvällen spenderas med !


On my way to Skanör!


Godnatt !


Bild bomb ! :)

HIHI.. det blev ett par.. vissa är bättre än andra men bjuder på alla !
PUss

Tagit bilder med sara ;)

Är hos sara nu. idag har vi bara tagit bilder i stort sätt, men nu ska vi a en rolig kväll innan jag ska hem. här har ni ett smakprov :)

Macarons

Nu blir det macarons. Jag ska försöka ge mig på denna svåra uppgift, och hoppas på det bästa ;) Mamma och Johannes har fyllt år och ska ha kalas på lördag. Så därför ska jag baka ca. 60 macarons dag, hehe ;) det kommer ta tid och vara pilligt, men kg hoppas på det bästa.. NU KÖR VI !


Härlig fys idag ! Nu blir det läxor.


Längtar !

Om 19 dagar drar jag och familjen till rom över en weekend :) kommet bli så himla skönt, även fast jag hellre ville på bad semester men jaja får ha det bra ändå :)


Myser i badet :)


Ont i halsen :'(

Har så himla ont i halsen :'( ! Igår i Lyngby kände jag mig lite förkyld men inte mer sen på kvällen när pojkar A spelade final skrek jag så mycket att kg tappade rösten .. Men när jag vaknade i morse var rösen till baka men hade så ont i halsen så jag bara ville gråta :(
Jag drack te och åt hals tabletter och det kändes bättre, men nu har jag lika ont igen så drogar te här ! Själv !? :(


Vaknat precis !

Nu ligger jag i min säng och tänker på Lyngby! Gud, så roligt vi hade det och så många minnen vi skapade .. Både roliga och tyvärr några tråkiga ! Jag allt var bra! Vi träffade ny vänner och såg på handboll på hög nivå ! Kan det bli bättre slut på ett lov !? Nä tror inte det ! Nu ska jag snart gå upp och äta frukost och tagga för sista lov dagen! ;)


Kan det bli bättre !?

Hemma igen ! Har haft det så himla roligt hela helgen ! Var ända kväll satt vi och pratat om allt.. Och vi spelade hyfsad handboll, de gick så där men vi gjorde vad vi kunde med klister bollarna för första gången ! Nu sitter jag och myser med familjen ;) med mc. kan det bli bättre !?


Home Sweet home !


Mammas dag idag ! ;)

Hej ! Idag fyller min mamma 42 år. Grattis älskar dig ! :) dagen började klockan 7.00 och vi gratulerade mamma. Sen åkte vi in till Malmö för att mamma skulle få handla sin present fån pappa ! En lådcykel för 10000 kr. Hon har önskat sig det länge och idag fick hon en ! Nu sitter vi i bilen hem. Snart bär det av till Danmark ;) längtar ! Bussen går klockan 13.00 ;(


Världens sötaste kusin !


Mamma har precis skaffat iPhone så hjälper henne ;)


Målat naglarna ;)


Länk byte !

Hej, hade tänkt fylla ut bloggen med lite länkar. så om ni vill ha ett länk byte med mig så lämna en kommentar. jag länkar er blogg och skriver en lite text om vad jag tycker om den, så gör du desamma ? :)  tack.
Bjuder på den bilden, haha <3

CUPCAKES IN MY <3

Nu har jag varit i farten igen :) denna gången blev det cupcakes. Det var lite små piligt, men även riktigt kul!
Tar med dom ikväll, när vi sak besöka kusinen för första gången. LÄNGTAR !
Om ni vill ha receptet så lämna en kommentar vet ja ! ;)
mums !

Taggar till Lyngby !

På torsdag drar hela föreningen till Lyngby cup ! Kommer bli fett. Där finns inte bara handboll på schemat utan även disco och skoj! Vi spelar mot ett år äldre tyvärr och med klister för första gången men det är inte handbollen som kommer bli kul, utan allt runt om! Och så klart att få umgås med andra lag och andra spelare och discot ! Vem säger nej till ett party !?

Älskar er !


Hunger games in My <3


Vårstädning på g !

Dagen består av städning -.-' hata!
Men som belöning i kväll drar jag och mina fina vänner på bio, och ser hunger games (y) längtar.. Men nu ska här påsk städas och pyntas -.- Jaja.. Man måste ju städa då och då :( så lyssnar på musik och damsugar gör tillfället -.- 


Kan man vara stoltare kusin !?


Klockan 5 imorse.

Klocka 5 imorse föddes min lilla kusin, det blev en övergullig liten pojke.. Är jätteglad ! Yea, kan dagen börja bättre !?

Stolt storebror !


Sara sov här i natt, det blev en massa skratt ! som vanligt !


RSS 2.0