ny säsong, nya tag, nya mål

Nu börjar snart handbollssäsongen på riktigt. Massor av träning, det ser jag verkligen framemot. Att verkligen få slita och ta i tills musklerna skriker. Det är så himla underbart. Vi har även fått en ny tränare som jag träffade igår, han var verkligen bra! Så har bara positiva tankar kring hösten. 

Kommer förmodligen skriva rätt mycket och träning och återhämtning i höst också eftersom det är en stor del av mitt liv. 

Hoppas allt är bra med er! Puss. 





min sommar

Hur mitt sommarlov har sett ut, är rätt varierat. Det har både varit häng på stranden och långa sommar kvällar, men samtidigt resor och familjemys. Jag har såklart spenderat en hel del tid med pojkvännen också. Denna sommaren har jag även tränat på rätt bra. Både med fysen och löpningen. Det är jag rätt så glad över eftersom jag inte brukar vara så flitig. Det brukar nämligen bli en bra start som sakta avtar sedan. En sak jag är väldigt glad över i sommar är att jag bara spenderat min tid på saker jag tycker om och människor jag älskar. Och där av känner jag mig glad över min sommar som tar slut om en vecka tyvärr. Vädret i sommar har också varit rätt fantastiskt och det har ju också bjudit in till en hel del utekvällar. Så kan inte vara så mycket mer glad över sommaren än jag är. Ser faktiskt fram emot hösten nu. Är taggad på lite sämre väder, mysiga dagar och handbollssäsong.
 
Hoppas ni haft en bra sommar, för det har verkligen jag. Puss och kram.
 



Sommaren går mot sitt slut

Sommaren går nu mot sitt slut och om mindre än tre veckor börjar skola. Gymnasiet. Nu klass, ny skola och nya lärare. Vet inte om jag ska gråta eller skratta åt det faktiskt. Tycker det är obehagligt jobbigt, men samtidigt ska det bli så sjukt skönt att få komma till en ny miljö med nya utmaningar. Tycker också att det ska bli kul att få plugga på en lite mer avancerad nivå. Det kommer bli mycket och tufft, men är övertygad om att jag kommer trivas ändå! 

Det ni har missat sen jag bloggade sist kommer upp i ett stort collage där jag berättar om allt lite smått! 

Vad det gäller bloggning i höst så tror och hoppas jag att jag kommer igång igen. Skulle vara kul att få dokumentera min gymnasie tid. Hoppas ni även skulle tycka det var roligt att läsa om. 

Hoppas allt är bra med er och att ni verkligen tar hand om varandra. Puss och kramar. Linnea. 





RSS 2.0