Jag kommer få finaste id-kortet.. -.-'


Pappa 43

Idag fyller min lilla pappa år, så jag bakade hans favorit tårta schwartzwald :) den blev riktigt god faktiskt ;) hihi, datorn är lagad nu!! Så himla glad :) så så fort allt är installerat igen -.- börjar bloggandet som vanligt :) imorgon ska jag till mina kusiner, ska laga mat och passa dom! Men innan jag åker dit ska jag till Malmö, kanske Emporia och shoppa med farmor! Har en känsla av ett bra slut på lovet!


Härlig dag på emporia

Underbar dag på emporia, ni som inte varit där? Åk dit nuuuu! Riktig cool och häftigt ställe, fullt med affärer och människor, ett minne för livet !


Lyckad sleep over


Sova med bästavän ikväll

Ska sova med Sara ikväll, kommer bli mysigt :* vi har en del att prata om, haha som vanligt.. Men först ska jag dra och titta på nät mina fina tjej tränar :) själv är jag as förkyld så hoppar träningen denna gången :(

Puss


Mitt höstlov

Mitt höstlov är redan fullbokat, här har ni min vecka.

Måndag: Lucia rep

Tisdag: Emporia

Onsdag: Pappa fyller år + Konfa

Torsdag: shoppa + passa kusin

Fredag: kommer hem ifrån kusin, klippa mig.

Lördag: 40 års fest

Söndag: läxor

Ja de är min ganska uppbokade vecka. Va ska ni ha för er kära läsare?


Drar och myser hos en vän

Nu drar jag ut i den kalla vinter kvällen, drar hem till en vän och set film och har de allmänt Mysigt!


Mot halloween fest

Drar mot halloween fest nu med familjen.. Bloggar om de sen..

Nu drar familjen addams ... ;)

Många blodiga pussar :*


Lyckad dag

Denna dagen började lyckad, konserten var bra och verklighetstrogen, åt Kina mat med mina homies i Malmö och tog bussen hem, var i Trelleborg vid 14.00 igen, riktigt Chill' när jag kom hem tog jag de lite lugnt framför en film, sen lagade jag mat och städade lite ;) vad gör man inte för att imponerar på föräldrarna? Nu sitter jag med plugg.. Gud vad kul.. Imorgon kommer Sara hut och vi ska ha de mysigt innan träningen!

Pussar


Mot malmö

sitter hos Alexandra nu och myser en lite stund, snart drar vi till övre där vi ska möta upp klassen halv tio. vi har haft sovmorgon dag, sååå skönt! vi ska dra in till malmö och gå på konsert.vi ska äta och sen tar vi bussen hem vid 13.00. kommer bli en lugn och härlig dag :)

Mysss

Sitter och myser efter träning med mina underbart goda kolasnittar jag bakade idag :) imorgon blir de kizzkonsert med skolan så har sovmorgon ;) börjar inte förens halv 10! Vi är i Malmö hela dagen och kommer hem vid två tiden! Efter skolan blir de nog mest plugg -.- men får se om jag kommer på något kul att göra! Men nu ska jag mysa med mina kakor en stund innan jag ska sova! Här har ni receptet!

Kolasnittar:

25st kakor!

100g mjukt smör
1 dl strösocker
2 msk sirap
2.25 dl mjöl
0.5 tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
1 tsk malen ingefära

Sätt på ugnen på 175 grader, vispa smör, socker och sirap krämigt.
Blanda alla torra ingredienser i en skål och blanda försiktigt ner de i smörkrämen. Dela degen på två och rulla till två längder. Tryck ut längderna lite gran och sätt in i ugn tills de är gyllen färgade ca. 12-15 min. Låt svalna och dela till smala remsor.

Källa: Leila Lindholm, A piece of cake


Steg 3

Vi slutade obesegrade i helgens äventyr i Varberg! Riktigt skönt rent ut sagt. Vi går nu dirket vidare till steg tre :) och de spelas i januari.. Så de är bara att träna på och vänta. Vi hittade vårt härliga flyt i helgen som varit borta i flera veckor, men nu är de tillbaka! Så ni som hade börjat tvivla på Trelleborg Hbk får se upp, för nu ska vi krossa Skånelagen framöver!! Härligt spelat i helgen tjejer, ni gör mig så stolt!


Sm

Låg ber bäddad hela dagen igår med feber, idag vaknade jag upp med typ ingen röst alls.. Men jag ska spela handboll ändå, en förkylning har väl ingen dött av? Jaja, nu är de bara att tagga om. Vi ska spela i Varberg och kommer hem på söndag! Vi hörs sötnosar


Sjuk..

En as förkyld tjej tog sig samman imorse och gick till skolan ändå.. Men jag gick direkt hem efter skolan.. Har världens huvudverk och mår skit rent ut sagt, så ingen träning ikväll och får se om de blir skola imorgon ... :/ usch
Men nu ligger jag ner bäddad med denna skönheten och ser en bra film! Känns redan bättre, allt blir bra med new york super fudge chunk!!
Och ni som inte ätit den, ni har missat något!


Första konfaträffen avklarad.

Kom precis hem ifrån konfan, hade trevligt. Vi snackade mest, fick en bibel och en psalmbok av kyrkan, vi fick även ett armband! Vi fick reda på att vi måste gå på 12 gudstjänster, vi har redan varit på en så nu är de bara 11 kvar.. Jaha... Vi fick även reda på att vi ska till ishotellet på lägret.. Hoppas att de var ett skämt, jag vill ju till London :(
Nu ska jag plugga och skriva en redovisning på engelska :/ hörs


Godmorgon världen

Vaknade precis upp denna oktober dag.. De är obehagligt att de är så mörk ute ju :/ när man vaknar är de helt svart ute.. De är ju jättesvårt att bestämma vad man ska ta på sig. Ja, usch oktober är en äcklig månad helt enkelt!


Precis tränat

Kom precis hem från träningen, den var ganska lugn och jag tog de lugnt i med att jag är cp-förkyld för tillfället, men jag körde på ändå! Har pluggat hela eftermiddagen och imorgon blir de prov på 25 sidor i no boken .... Jaha, får väl göra de bästa av situationen ! Efter skolan blir de första konfaträffen :) kommer bli roligt :) sedan blir de ännu mera plugg... Ohhhh hata'


Chill dag'

Jag och zoooozi bestämde oss för att bara vara hemma idag, Chilla och se lite film innan zoooozi åker vid 16.00 :/ kommer sakna henne.. Men vi ses ju på höstlovet :) !


God frukost...


I Think you are cute


Dagens


Om en timme

Om en timme kommer zozi hit ! Gud vad kul vi ska ha de, håller er uppdaterade!


Döööööö

Såg precis sista avsnittet av pretty little liars .. 3 säsongen måste bara komma ut.. De var såååå spännande och de slutade såå bra!!! Ohh jag kan inte vänta till fler avsnitt kommer ut...

Någon av er som inte sett serien? Kolla! Se den grattis online på swefilmer.com


Mysssssss

Efter skola gick jag och Hanna hem till mig, vi hade de super trevliga, bakade brownies och fikade. Vi pluggade, och jag hjälpte Hanna med hennes matte. Hade verkligen en superdag, måste göras om! Här kommer en bild på brownien ;)


I want you, and i need you right now.

Hej fina läsare!

Idag har varit en vanlig skoldag, inget speciellt hände. Efter skolan drog jag hem och åt lite gran, sen blev de av till sångpedagogen och sjunga. Jag kom hem vid 18.00 tiden och stack till träningen vid 19.00, kom hem typ för en timme sen, sitter vid datan och ska snart gå och lägga mig. Imorgon blir de Hanna hela eftermiddagen, kommer bli mysigt! Kommer dagens outfit imorgon på bloggen.

Puss


Veckans planering!

Hej på er fina läsare!

Tänkte ta min veckoplanering denna veckan!

Onsdag: umgås med Hanna Håkansson, plugga

Torsdag: umgås med Carolina och plugga engelska!

Fredag: MIN ÄLSKADE ZOZI KOMMER HIT!!!!

Lördag: Umgås med Sara och ZOZI!

Söndag: ZOZI åker hem, plugga till noprov!

Hoppas ni också får en underbar vecka vi hörs!!


Jag kör på!

Jag vill verkligen börja blogga igen, så jag kör på! Datan är fortfarande inte helt fixad, men jag börjar blogga ändå!

Puss


Jag kommer tillbaka

Jag kommer tillbaka. Men frågan är om ni tycker de är lugnt att de är halv slarviga inlägg med hyfsade bilder!? Tycker ni inte de så kommer jag till tillbaka förens min systemkamra funkar igen! Så jag vill höra era åsikter, vad tycker ni?


RSS 2.0